Sony SA-NS310, SA-NS410 og SA-NS510

Pressemelding fra Sony 19. juli 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

La musikken flyte med trådløse høyttalere fra Sony

Få en høykvalitets lydopplevelse i alle husets rom med nye SA-NS310, SA-NS410 og SA-NS510

• Med innebygget Wi-Fi kan du når som helst strømme musikk fra PC-en eller andre Sony nettverksprodukter til en trådløs høyttaler som er plassert i hjemmet.

• AirPlay lar deg strømme musikk fra iPhone, iPod og iPad

• Unik 360° lydteknologi som fyller rommet med en imponerende lydkvalitet.

Musikk kjenner ikke grenser

Å ha et hjemmekinosystem i stua er vel og bra, men hva skjer når du vil høre på musikk i et annet rom? De trådløse høyttalerne fra Sony lar deg høre på og dele musikk hvor en du måtte ønske. Ved hjelp av Airplay kan du strømme musikk fra iPhone, iPod Touch og iPad.

Du kan også synkronisere mange trådløse høyttalere og Sony nettverks-enheter rundt omkring i hjemmet, slik at du kan høre på samme sang samtidig i alle rom, uten et virvar av ledninger.

Bruk ditt Wi-Fi system til å spille musikk trådløst fra PC-en, lytt til over 10 millioner sanger via music Unlimited, eller tusenvis av internett- radiostasjoner fra hele verden.

Enkelt å koble opp og enkelt å kontrollere

Med sitt kompakte design og lav vekt kan de trådløse høyttalerne fra Sony enkelt flyttes fra et rom til et annet. Alt du trenger er en stikkontakt.   SA-NS510 har et oppladbart batteri som spiller opp til fem timer med musikk, dermed kan du flytte høyttaleren med deg hvor som helst innenfor rekkevidden av ditt trådløse nettverk.

Musikk kan styres på mange ulike måter, for eksempel via Airplay, men du kan også laste ned Sony “Network Audio fjernkontroll”-appen helt gratis. Appen er kompatibel med smarttelefoner, tablet og Walkman og den lar deg kontrollere favorittmusikken din fra Music Unlimited og internett-radiostasjoner, i tillegg til å gi kontroll over den trådløse høyttaleren. 

Oppsett for en trådløs høyttaler er enkelt ved hjelp av ditt Wi-Fi nettverk hjemme. Last ned Sonys gratis app «NS Setup» til din smarttelefon eller tablet, eller installer den medfølgende setup softwaren på din PC.

Lyd fra alle kanter

På tross av sitt kompakte utseende leverer de trådløse høyttalerne fra Sony en solid lytteopplevelse. Ved hjelp av et utfyllende basselement gir SA-NS310 en 360° klar og fyldig lyd som umiddelbart setter stemningen.  SA-NS410 og SA-NS510 tar det hele et steg videre, begge høyttalerne har fire diskanter og en integrert bass som gir et mektig lydbilde. Uansett hvor i rommet du befinner deg vil du få den samme gode opplevelsen av favorittlåta.

Valget er ditt

- Fleksibilitet og frihet er kjernen i hva de trådløse høyttalerne fra Sony handler om, sier Andreas Ritterfeldt, Product Manager Home Audio Video hos Sony Nordic. – Du har ikke nødvendigvis behov for et komplett lydsystem i hele huset, men det burde ikke hindre deg i å lytte til musikk når og hvor du vil. Det er her de trådløse høyttalerne fra Sony kommer inn. De leverer god lydkvalitet fra en rekke musikkilder. At de designmessig ser bra ut er bare en bonus.

Pris og tilgjengelighet

SA-NS310, SA-NS410 og SA-NS510 er tilgjengelige fra slutten av august.

Veiledende pris: SA-NS310 1.400kr , SA-NS410 2.300 og SA-NS510 3.100kr

SA-NS310, SA-NS410 og SA-NS510 trådløse høyttalere

SA-NS310

Kompakt og trendy trådløs høyttaler med AirPlay og 360° lyd

SA-NS410

Elegant, trådløse høyttalere med høy ytelse, AirPlay og 360° sound

SA-NS510

Slank og transporterbar, høy ytelses trådløse høyttalere med AirPlay,   360° lyd og oppladbart-batteri

Powered by Labrador CMS