Sony VAIO E-serie 11

Pressemelding fra Sony 25. juni 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nye VAIO E-serie 11 følger deg på farten

Nå er VAIO E-serien tilgjengelig med fire forskjellige skjermstørrelser

-  Nå får du ennå flere VAIO E-serie PC’er fra Sony å velge mellom!  Den nye VAIO E 11 er trendy med mykt avrundede kanter og masser av kapasitet til å håndtere hverdagslige oppgaver. Den nye pc’en har fått det samme distinkte omslagsdesignet som de større E-serie PC’ene 14P, 15 og 17.  

Den 11 tommer store notebooken er ideell for studenter, bloggere og alle andre som trenger en PC som er enkel å ha med seg på farten, uten at det går på bekostning av ytelsene.  

La deg ikke lure av VAIO E 11’s kompakte utforming, den er som skapt for å underholde deg! Med AMD Dual-Core, E2-seriens APU for Notebooks med AMD Radeon ™ HD 7340 grafikk.  xLOUD™ og Clear Phase™ teknologi fra Sony gir høyttalerne en klar og rik lydgjengivelse, som kommer til sin rett når du spiller eller ser på film. I tillegg har VAIO E 11 HD webkamera med ‘Exmor for PC’, en teknologi som gir klare og mer naturtro web-samtaler. Den store og knappefrie touchpaden gjør navigering mellom dokumenter og mediefiler enkelt.  

VAIO E 11 har ulike tilkoblingsmuligheter som USB 3.0, Blutooth 4.0 og HDMI utgang. Den nye notebooken har en medfølgende lader tilpasset din smarttelefon. Bare plugg i telefonen via USB for hurtig lading, selv når pc’en er skrudd av eller i dvale-modus.

Løft opp pc-dekslet… og Rapid Wake sørger for at du kommer i gang i løpet av få sekunder. Du slipper å vente på at pc’en skal restarte eller klargjøre seg etter dvalemodus. Med en batteritid på opptil 6 timer* har du massevis av kapasitet slik at du kan ta notater, surfe på nettet og gjennomgå epost hele dagen.  

De brukervennlige notebook PC’ene i VAIO E-serien omfatter også VAIO E-serie 15, VAIO E-serie 17 og VAIO E-serie 14P.   

*Faktisk batteritid vil avhenge av maskinvare og programvare konfigurasjoner. Benchmark: MobileMark 2007.  

Pris og tilgjengelighet  

VAIO E 11 er tilgjengelig fra midten av juli. Den kommer i hvit, sort og rosa utførelse.

Veiledende utsalgspris for VAIO E:  

• Model SVE1111M1EB.EC1, 11 tommer VAIO, AMD, 500GB, 4GB, sort, 4.000 kr.

• Model SVE1111M1EP.EC1, 11 tommer VAIO, AMD, 500GB, 4GB, rosa, 4.000 kr.

• Model SVE1111M1EW.EC1, 11 tommer VAIO, AMD, 500GB, 4GB, hvit, 4.000 kr.  

Powered by Labrador CMS