Sony Vaio S-serie

Pressemelding fra Sony 16. mai 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Bli mer produktiv med Sonys nye smarte og raske VAIO PCer

Den nye VAIO S-serien gir deg allsidig mobilitet med den kraften du trenger

• Skapt for mobilitet: Tynn, lett og robust i karbon (S-serien 13p), aluminium og magnesium

• Valgfri dockingstasjon med 500GB HDD

• Mulighet for utvidet batteritid (Sheet battery)

• Ny type CD-rom for Blu-ray Disc™ og DVD

• Bakgrunnsbelyst tastatur og en stor berøringsplate

Sonys nye VAIO PCer krever ingen kompromisser. Med de nye bærbare PCene får du både kraft, hastighet og mobilitet.

Den nye VAIO S-serien Med en forførende blanding av kraft og mobilitet kan VAIO S-serien takle den mest krevende arbeidsdag.

Den tynne og lette VAIO S-serien er tilgjengelig i 13.3” og 15.5” skjermstørrelse, og kan enkelt puttes i reisevesken din for rask tilgang når du trenger det. I elegant design av slitesterke og vektbesparende materialer som magnesium, aluminium og karbonfiber (på utvalgte modeller) kommer S15 -serien med modeller som veier under 2 kg.

Alle S-seriens modeller har en ny type CD-rom (Blu-ray Disc™ eller DVD) som opprettholder den slanke og bærbare profilen, samtidig som den har en innsatsplate i robust kvalitet.

Du får en klar, detaljert og kontrastrik visning av presentasjoner, grafikk og spill på skjermen som har en forbedret beskyttelse mot riper, og et anti-reflekterende belegg, selv når du er utendørs. For et enda rikere fargespekter tilbyr utvalgte S13-modeller VAIO Display Premium.

Utvalgte modeller i S15-serien sikrer med en full HD VAIO Display Plus-skjerm en bred visningsvinkel med levende og detaljrike bilder som komfortabelt kan sees fra ulike vinkler når du skal drøfte prosjekter med klienter og kollegaer. Med et bakgrunnsbelyst tastatur og en stor knappefri berøringsplate blir arbeidet med presentasjoner og søking i mediesamlingen din en fornøyelse.

Med smart ergonomisk drift og massevis av kraft håndterer S-serien de utfordringene dagen måtte bringe. Tredje generasjon Intel® Core™ i7 quad-core-prosessor (på utvalgte modeller) sammen med SSD lagring og kraftig NVIDIA® GeForce® dynamisk hybridgrafikk blir dine daglige oppgaver en fornøyelse. Utvalgte S-modeller tilbyr høyhastighets mobilt bredbånd (LTE/3G WWAN) slik at du kan være enda mer produktiv på farten.

En ny valgfri dockingstasjon for S-serien inkluderer en integrert 500 GB harddisk. Slik kan du automatisk ta backup av alle de viktige filene dine på kontoret, eller simpelthen få mer lagringsplass. For lange flyturer kan et valgfritt «sheet»-batteri gi deg opptil 14 timers batteritid.

  VAIO S: Smart, og med kraftig ytelse Du er alltid klar for action med VAIOs nye S-serie. Bare åpne dekselet, og Rapid Wake + Eco gjør at du er oppe og går på et øyeblikk. Når du trenger en pause går VAIO inn i en energibesparende dvale, og dine data lagres trygt i opp til 10 dager uten å gå tom for strøm1. Modellene har også en grensesprengende utholdenhet, med et valgfritt «sheet»-batteri som lar deg jobbe uforstyrret i opp til 14 timer i strekk2.

Å skrive rapporter og arbeide med andre dokumenter er desto mer komfortabelt med det bakgrunnsbelyste tastaturet, som også helt automatisk dimmer det skarpe lyset om du jobber på kveldstid. Du får også skarpere og klarere lyd på filmer og web-samtaler takket være lydteknologien xLOUDTM  og Clear PhaseTM .

Nye VAIO tilbyr også en praktisk batterilader for din smarttelefon: Bare plugg telefonen til din VAIO via en USB-lader, selv når datamaskinen er avskrudd eller i dvale.

Sonys nye bærbare VAIO S-serie er tilgjengelig i butikk fra midten av juni 2012.

Veiledende priser for VAIO 13”:

• SVS13A1Y9ES.EC1 :20 000 kr

• SVS13A1U9ES.EC1: 15 000 kr

• SVS1311R9EB.EC1 : 12 000 kr

• SVS1311P9EB.EC1 : 9500 kr

• SVS1311F3EW.EC1 : 8000 kr

Veiledende priser for VAIO 15”:

• SVS1511V9FEB.EC1 11 500 kr

• SVS1511L3ES.EC1 9000 kr

1 Batterilevetid i dvalemodus avhenger av konfigurasjon og driftsforhold, som for eksempel installert systemminnestørrelse, resterende batterikapasitet og USB-ladeinnstillinger. 2 Faktisk batterilevetid vil være avhengig av dine maskinvare- og programvarekonfigurasjoner. Benchmark: Mobile Mark 2007.

Powered by Labrador CMS