Sony Vaio T13

Pressemelding fra Sony 3. mai 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Elegant og rask, med fullt grensesnitt: Sony lanserer sin første Ultrabook!

Tynn og lett: Ta med deg VAIO T13 overalt!

• Tynn, lett og robust, med omslag i aluminium og magnesium

• Klar for utfordringer på få sekunder med Rapid Wake + Eco

• Opptil ni timers batteritid (SSD-modeller)

• Klar og skarp 13 tommer stor LCD-skjerm med rikt fargespekter

• Få rask tilgang til dataene dine med SSD eller hybrid HDD/SSD

• Fullt grensesnitt for enklere tilkobling

• Kvalitetslyd med xLOUD og Clear Phase

Tynn, lett og bærbar – den nye og raske VAIO T-serien er alltid klar for nye utfordringer. Ta den med deg på skolen, i jobbmøter eller på café.

Den smarte utformingen i magnesium og aluminium gjør at VAIO T-serien er skreddersydd for daglige turer til kontoret eller forelesningssalen. PC-en er slitesterk og kraftig, og den første ultrabooken som bærer VAIO-navnet. VAIO T-serien er spekket med det siste innen teknologi fra Sony og Intel, og er laget for å hjelpe deg med å få ting gjort – samtidig som du har det gøy.

Maskinen har en skjermstørrelse på 13,3 tommer, og passer derfor perfekt i vesken.

Du er alltid klar for nye oppgaver: Bare åpne dekselet, så sørger Rapid Wake + Eco for at du er oppe og går på noen få øyeblikk. Når du siden trenger en pause behøver du bare å lukke dekselet, så går PC-en inn i en energisparende dvale og lagrer all din informasjon trygt i inntil 90 dager1 uten å gå tom for batteri.

Maskinen har nok batteritid til en hel arbeidsdag. Med opptil ni timer lange økter2 mellom hver lading har du nok batteri til å gå på både møter og forelesninger, jobbe med dokumenter og ha samtaler med venner på nettet.

PC-ens gode utholdenhet gir en imponerende produktivitet. Takket være siste generasjon Ultra Low Voltage Intel® Core™-prosessor kan du jobbe deg igjennom kurs og presentasjoner i en imponerende fart. Modeller som er utstyrt med en rask SSD-flashdisk gir deg tilgang til filer ti ganger raskere enn en vanlig harddisk. ”Hybride” modeller tilbyr det beste fra begge verdener ved hjelp av ny Intel® Smart Response-teknologi som setter SSD-hurtigminne sammen med en harddiskdriver med høy ytelse, noe som gir rask oppstartstid og større lagringsplass.

Både internettsider, presentasjoner og bilder ser fantastiske ut i et rikt fargespekter på en skarp VAIO-skjerm. Å lese dokumenter og finne frem i mediesamlingen din er også en fornøyelse. Den store berøringsplaten uten knapper gjør det enkelt å rulle, zoome, forminske og trykke med fingertuppbevegelser.

VAIO T-serien er laget for arbeid, og leveres med en rekke grensesnitt, deriblant nettverksportene HDMI, VGA og RJ45 og en SD/MMC-kortplass. Dette gjør det raskt og enkelt å koble til skjermer, projektorer og annet utstyr uten at du trenger å pakke med deg kabler og adaptere.

Videosamtaler blir også enklere med det innebygde “Exmor for PC”-HD-webkameraet. Venner og familie ser et klart bilde av deg, selv om kvelden i det svake lyset på soverommet ditt.

VAIO T-serien leverer også en rik og underholdende lydopplevelse som man ikke skulle tro at var mulig med dens tynne og lette utseende. xLOUDTM- og Clear PhaseTM-teknologiene øker lydnivået uten forvrenging, og gir skarp og klar lyd til samtaler, videoklipp og spill.

Hvis mobiltelefonen din skulle gå tom for batteri mens du er på farten og det ikke finnes noe strømuttak i nærheten kan du lade den opp ved hjelp av VAIO-en. Det er bare å koble den til via USB – selv når PC-en er avskrudd eller i dvalemodus.

Det å organisere, redigere og dele mediesamlingen din med andre er en ren fornøyelse med VAIO-serien. Sonys PlayMemories Home, som du får med på kjøpet, gjør det lekende lett å fikse på bilder og HD-videoklipp. VAIO T-serien er også den første som leveres med en kostnadsfri fullversjon av Adobe® Acrobat® X Standard, som enkelt hjelper deg med å lage og dele PDF-dokumenter.

Dersom din VAIO blir stjålet trenger du ikke å få panikk. PC-en er beskyttet med en 90-dagers prøveversjon av Intel® Anti-Theft Service3, som sørger for at din personlige informasjon er beskyttet mot uautorisert bruk. Dette sikkerhetsprogrammet, som er innebygd i maskinvaren, oppdager raskt et potensielt tyveri og låser maskinen din for å hindre adgang til ditt personlige innhold.

Det finnes også et utvalg av stilrent tilbehør, deriblant en bæreveske, et mykt reiseomslag og en trådløs minimus, og med dette kan du gjøre din VAIO mer personlig når du er på farten.

Sonys nye VAIO T-serie med Intel® Core™ i3-prosessor blir tilgjengelig i butikk fra og med midten av juni 2012, og får en veiledende utsalgspris på 6300 kroner

Powered by Labrador CMS