Sony VPL-D100-serie

Pressemelding fra Sony 19. september 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Sonys nyeste VPL-D100- og VPL-E200-projektorer leverer high-end-projeksjon til bedriftsmarkedet og undervisningssektoren    

I disse dager lanserer Sony sin nye VPL-D100-serie, som er en gruppe med high-end-projektorer. VPL-DW125, VPL-DX145, VPL-DX125 og VPL-DW120 er spesielt tilpasset små og store bedrifter, og kompletterer Sonys VPL-E200-serie, som ble lansert i juli.  

Alle projektorene er utstyrt med Sonys miljøvennlige og brukervennlige funksjoner, deriblant en automatisk dimmefunksjon, Auto Brightness Adjustment, Eco Mode og et nytt finjustert kjølesystem som reduserer overoppheting av lampen, noe som forlenger lampens levetid til omtrent 7000 timer (avhengig av hvilken lampemodus som er valgt).  

I likhet med projektorene som ble lansert i juli kombinerer Sonys nye projektorer en elegant utforming med alle elementer som trengs for å kunne levere sylskarpe bilder til et marked som krever svært høy kvalitet. Projektorene leveres med RGB-utgang, HDMI-utgang, Video-muligheter og 12-bits 3D-gammakorreksjon, noe som gir bilder med mindre støy og jevnere overganger. Sonys nye inorganiske paneler bidrar også til høyere bildekvalitet, betydelig lysere bilder, bedre kontrast, ypperlig fargestabilitet, bedre bestandighet og bedre brukervennlighet.  

Sony lanserer også to nye projektorer i VPL-E200-serien, som er særlig rettet mot undervisningssektoren. VPL-EW275 og VPL-EW245 leveres med en høyttaler på 16 watt, to RGB-utganger, HDMI-utgang, S-Video-utgang, RS-232C-utgang, RJ45-utgang, mikrofoninngang og valgfrie trådløse muligheter.  

- De nye E- og D-projektorene våre øker bredden i tilbudet vårt både på bedriftsmarkedet og i undervisningssektoren. Denne siste gruppen med projektorer bygger på grunnlaget vi la i juli, og leverer den samme høye kvaliteten og de samme miljøvennlige egenskapene som kundene våre forventer av oss, sier Øyvind Fritzen, som er produktsjef i Sony Professional Norge.  

Alle de nye projektorene blir tilgjengelige på det norske markedet i november.

Powered by Labrador CMS