Sony VPL-FHZ57

Pressemelding fra Sony 2. desember 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Sony lanserer VPL-FHZ57 – en oppgradering av verdens første 3LCD-laserprojektor

I dag lanserer Sony sin nye 3LCD-laserprojektor VPL-FHZ57. Den nye projektoren bygger videre på suksessen til VPL-FHZ55, verdens første projektor med 3LCD-laserlyskilde og vil erstatte denne i markedet. Med nye VPL-FHZ57, som har en lysstyrke på hele 4 100 lumens, fortsetter Sony å utvikle teknologien bak laserprojektorene. Den nye laserprojektoren er designet for å passe inn i nesten alle miljøer fra utdanningsinstitusjoner og bedrifter, til medisinske institusjoner og besøksattraksjoner.

Den nye modellen har WUXGA-oppløsning (1920 x 1200), og leverer klare, skarpe og lyse presentasjoner i alle typer lysforhold, edge blending, bredt spekter av vertikal og horisontal linseforskyvning, en rekke forskjellige innstillinger for energisparing, og opp til 20 000 timer med tilnærmet vedlikeholdsfri drift. VPL-FHZ57 har også integrasjonsfleksibilitet. Dette betyr at projektoren fritt kan plasseres i mange forskjellige vinkler, både på siden eller til og med opp ned.

Den nye projektoren benytter Sonys 3LCD BrightEra™-laserlysteknologi og drar med dette nytte av alle fordelene med levende farger og 3LCD-teknologi. I tillegg har projektoren en laserkilde med lang levetid som gir enklere og tilnærmet vedlikeholdsfri drift sammenlignet med lampebaserte projektorer. De 20 000 timene med driftstid som en laserkilde gir, betyr vesentlige besparelser i både tid og penger sammenlignet med hva som kreves når en må bytte lampe.

– Sonys VPL-FHZ55 var verdens første 3LCD-laserprojektor, og den var med på å etablere Sony som markedsleder på laserprojektorer, sier Robert Meakin, produktsjef for B2B-projektorer hos Sony Professional Europe. – I dag er vi stolte av å introdusere den nye VPL-FHZ57-laserprojektoren som tar med seg det beste fra forgjengeren. Den nye modellen leverer enda bedre hvitnivå, fargespekter og oppgradert kontrastforhold, slik at det passer med den kvaliteten de nylig lanserte lasermodellene VPL-FHZ60 and VPL-FHZ65 tilbyr kundene med deres banebrytende bildekvalitet og pålitelighet.

VPL-FHZ57 har en innebygget HDBaseT-port som gjør tilkobling enda enklere. I tillegg reduseres de totale systemkostnadene fordi det trengs færre kabler, signalforlengere og mottakerbokser, samt at det reduserer risikoen for brudd.

VPL-CH370 – nytt tilskudd til C-Series

Sony utvider også sin populære C-serie med den nye installasjonsprojektoren VPL-CH370 WUXGA. VPL-CH370 har hele 5 000 lumens, samt Optional Wireless for utvidet tilkoblingsegenskaper. Med den nye projektoren leverer Sony brukervennlighet, pålitelighet og lave totale eierkostnader til store klasserom eller møterom.

Nye VPL-FHZ57-laserprojektor og den nye modellen i C-Series blir begge tilgjengelig januar 2016. Veiledende pris for VPL-FHZ57 er €4 815.

Powered by Labrador CMS