Panasonic Toughbook CF-20

Pressemelding fra Panasonic 9. november 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Panasonic lanserer verdens første robuste Toughbook-hybrid

Panasonic lanserer i dag den aller første robuste Toughbook med avtagbar skjerm. Toughbook CF-20 gir fleksibiliteten til å tilpasse arbeidsverktøyet til sin arbeidshverdag ved å velge om man ønsker å bruke skjermen med eller uten tastatur. 

CF-20 er utviklet fra Panasonics bestselger Toughbook CF-19. Den nylanserte hybride enheten har et godt utvalg av brukergrensesnitt og er den første robuste Toughbook som leveres med Windows 10 Pro og sjette generasjon Intel Core vPro prosessor-teknologi. Den sensitive berøringsskjermen kan brukes med hansker. Spesialdesignede Vehicle Mount og Desktop Port Replicator gjør at CF-20 skiller seg ut fra andre enheter som retter seg mot det profesjonelle markedet.

Erfaring i Norge

Statnett er systemansvarlig for det norske kraftnettet og drifter omtrent 11 000 kilometer med høyspentledninger og 150 kraftstasjoner over hele landet. Statnetts kontrollører fikk mulighet til å teste nye Toughbook CF-20 i en to ukers evalueringsperiode og opplevde at brukerne var fornøyde med både skjerm og nye bruksområder.

- Fordelen med Toughbook er at vi elektronisk kan lagre alt vi observerer uansett værforhold.Med kameraet i CF-20 kan vi også ta bilder av feilsituasjoner og legge det direkte inn i rapportene våre, sier Rolf Broch, prosjektleder hos Statnett. - CF-20 har en klar og lys skjerm som registrerer alle bevegelser vi gjør med fingre eller penn. Vi har også opplevd at den er betydelig lettere og gir god fleksibilitet til våre kontrollører ved at de kan hekte av skjermen og ikke ta med hele tastaturet ut i felten.

Powered by Labrador CMS