Panasonic Toughbook CF-AX2

Pressemelding fra Panasonic 12. desember 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

VERDENS LETTESTE* ROBUSTE FLIPPOVER FOR NÆRINGSLIVET Windows 8 Pro Ultrabook™

Panasonic avduket i dag verdens letteste* robuste, konvertible Ultrabook™ med et unikt flippover-design som gjør den ideell for medarbeidere, forhandlere og ledere på farten. Maskinen kan valgfritt brukes enten som bærbar pc eller nettbrett. Toughbook CF-AX2 kombinerer brukervennlighet, stilfullt design og slitestyrke. Kombinert med lang levetid for batteriet, som kan byttes mens maskinen er i bruk, er Panasonic Toughbook CF-AX2 en av de første maskinene i markedet som er klargjort og sertifisert for Microsoft Windows 8 Pro. Dette betyr at forretningsfolk på farten får det beste fra to verdener, og kan bruke Toughbook CF-AX2 både som et flott nettbrett med berøringsskjerm og som en toppmoderne og stilig Ultrabook™.

Med bakgrunn i årelang erfaring hvor ergonomi og slitestyrke kombineres, har Panasonic gjennom Toughbook CF-AX2 skapt et unik og robust 360° design med flipp-over-hengsel som gir brukeren hittil ukjente valgmuligheter og nye bruksområder.

Når CF-AX2 brukes som bærbar PC er den ideell for ledere som er mye på farten og har behov for et tradisjonelt tastatur. Som nettbrett er enheten perfekt for blant annet selgere på farten. Når de er ute i felten kan de holde selve enheten med én hånd og legge inn data via skjermen med den andre.

Ideell for ledere på farten

Med en vekt på bare 1,15 kg og en tykkelse på kun 18 mm, er den kompakte hybridenheten

Ultrabook™ ideell for ledere på farten. CF-AX2 er designet for å kunne tåle støt og riper som kan oppstå i løpet av en leders travle hverdag. Den skal klare fall fra 76 cm** høyde og tåle 100 kg*** press på skjermen uten å bli skadet.

Takket være 11,6” høytytende HD-skjerm (16:9), ti fingers multi-touch, antirefleksbehandling og diverse sensorer, er enheten optimert for operativsystemet Windows 8 Pro. CF-AX2 oppfyller dermed lederes behov for å kunne arbeide effektivt både på og utenfor kontoret.

Kraftplugg for travle ledere

Enheten er utstyrt med tredje generasjons Intel® Core™-teknologi, og har nok av prosessorstyrke til å takle næringslivets behov. Den høytytende hovedprosessoren Intel® CoreTM i5-3427U med svært lav spenning (1,8 GHz) og toppmoderne lagringsalternativer (4 GB RAM og 128 GB SSD som standard), gjør CF-AX2 til en av de mest allsidigste og kraftigste enhetene på markedet. Toughbook Ultrabook™ er også utstyrt med åtte timers batterilevetid (MobileMarkTM 2007, 60 cd/m²). Batteriet kan tas ut og byttes mens enheten er i bruk, noe som gjør det mulig å arbeide mobilt døgnet rundt.

Alt for næringslivet

Toughbook CF-AX2 er også fullt utstyrt med alle nødvendige porter som næringslivet krever, inkludert VGA og HDMI for tilkobling av skjerm og projektor, to USB 3.0-porter og LAN. I tillegg er det full støtte for kortleseren SD-XC for blant annet lagring av bilder fra kamera.

Maskinen er også sikret optimal tilkobling til omverdenen, uavhengig av hvor man befinner seg, og inkluderer Gobi 3000 3G-modul***, Bluetooth® 4.0 og trådløst LAN IEEE802.11a/b/g/n.

I bransjer hvor sikkerhet og informasjonsbeskyttelse er obligatorisk kan CF-AX2 også utstyres med et smartkortleser****. vPro™ er også inkludert. CF-AX2 kan også  utstyres med Intel® Anti Theft- eller Computrace-løsninger.

– Den ferske Toughbook-maskinen setter en ny standard for Ultrabook™-enheter. Den har et grensesnitt og sikkerhetsalternativer som møter næringslivets standard. CF-AX2 har batterier som kan skiftes mens maskinen er i bruk. Den er dessuten utstyrt med en innovativ og sterk 360° løsning med flip-over-hengsel. Sammen med den forretningsrobuste utformingen gjør dette at CF-AX2 oppfyller kravene til travle ledere på farten, sier Jan Kaempfer, europeisk markedsføringssjef for Panasonic Computer Product Solutions.

Toughbook CF-AX2 vil være tilgjengelig i Norge i februar 2013 og kan kjøpes hos offisielle Panasonics-forhandlere, Premium-partnere, ISV-partnere og registrerte partnere for en anslått gateverdi på EUR 1800 + mva. for standardmodellen.

* Blant 11,6” hybrid-PC-er per 5. desember 2012

** Testet ved en Panasonic-fabrikk i driftsmodus, og sluppet ned på 2 tommers kryssfiner fra undersiden

*** Tilleggsutstyr

**** Fabrikkinstallert alternativ. Denne modellen vil være tilgjengelig etter februar 2013.

Powered by Labrador CMS