Panasonic Toughpad FZ-B2

Pressemelding fra Panasonic 29. oktober 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Kraftig og robust Android nettbrett fra Panasonic

Toughpad FZ-B2 gjør Panasonics robuste 7’’ nettbrettserie komplett - passer alle mobile ansatte

Oslo, 29. oktober 2014 – Panasonic lanserer Toughpad FZ-B2, selskapets kraftigste og mest fleksible syv-tommers Android nettbrett. FZ-B2 har ekstremt lang batterilevetid, antireflekterende-skjerm og fleksible konfigurasjonsalternativer. Med andre ord det perfekte verktøyet for mobile ansatte som for eksempel bruker enkle programmer, eller som ønsker å dra nytte av open source-operativsystemer.

Android-enheten ble  demonstrert på årets ICT Exhibition i Utrecht i Nederland og kompletterer Toughpad-serien med robuste syv-tommers nettbrett, inkludert FZ-M1 og FZ-M1 Value med Windows 8.1. Alle de tre enhetene bruker samme plattform, noe som betyr at utstyr som dock til bilen, håndreimer, batteriladere og ekstra batterier kan brukes om hverandre til disse enhetene.

- Med Toughpad FZ-B2 har vi utviklet det kraftigste og mest fleksible Android-nettbrettet for virksomheter. Sammen med våre andre unike Windows-baserte syv-tommers Toughpads har vi nå en serie med robuste nettbrett for virksomheter som kan skreddersys for å møte de behov som mobile ansatte har, i enhver bedrift og bransje, sier Jan Kaempfer, markedssjef i Europa for Panasonic Computer Product Solutions.

Ytelse for virksomheter

Toughpad FZ-B2 er markedsleder i det raskt voksende syv-tommers Android nettbrettmarkedet, spesielt når det kommer til prosessorkraft og minne. Med operativsystemet Android 4.4 bruker enheten den siste Intel Celeron-prosessoren N2930 (Quad Core 1,83 GHz, opptil 2,16 GHz) med ledende 2 GB RAM og 32 GB lagringskapasitet.

Lang batterilevetid og hot swap-funksjon

Med en innebygd energibesparende batteriteknologi, inkludert lyssensor, kan Touhgpad FZ-B2 brukes i 7 timer*. Batteriet er utskiftbart, og lades på kun 2,5 timer. For de som trenger å jobbe lenger, kan man installere et såkalt hot swap-batteri satt opp ved hjelp av konfigurerbare valg for porter på nettbrettet, slik at omstart ikke er nødvending ved utskifting.

Forbløffende god skjermkvalitet – også i sollys

Ved hjelp av den nyeste LCD-teknologien tilbyr Toughpad FZ-B2 en utmerket visningskvalitet for bruk både inne og ute. Enheten er utstyrt med en ekstra bred betrakningsvinkel, forsterket glass, høy kontrast og 500cd/m² høy lysstyrke kombinert med Panasonics antireflekterende teknologi. Multi-touch-skjermen har en sterk WXGA(1280x800)-oppløsning og er designet for å brukes i alle slags lysforhold. Skjermen kan brukes med fem fingre, hansker eller penn.

Kameraer og rask kommunikasjon

FZ-B2 kan også brukes til videokonferanser og ta bilder for dokumentasjon ute i felten. Nettbrettet er utstyrt med et frontkamera på 2 megapiksler med stereo-mikrofon, og kameraet bak er har 5 megapiksler. 

Nettbrettet er bygget for å møte behovene til brukerne i dag, men også med tanke på fremtiden. Toughpad FZ-B2 er optimalisert for tilkobling uavhengig av hvor man er, inkludert den nyeste WLAN 802.11ac-teknologien for rask dataoverføring og Bluetooth v4.0.

Designet til profesjonelt bruk

Med en vekt på bare 540 gram, en bredde på 18mm og fleksible muligheter for konfigurering er FZ-B2 i stand til å kunne møte de fleste forretningsbehov. De integrerte utvidelesmoduler inkluderer 2D-strekkodeleser, SmartCard-leser, WWAN som bruker den nyeste Gobi 5000-teknologien, pass-through antenne for kjøretøy og hot swap-batteri slik at omstart ikke er nødvending ved utskifting. Standardutstyr er USB 3.0, MicroSD, headset, DC-In og microSIM.

Liten og robust

Den nye Toughpad er bygget for å vare. FZ-B2 har bestått falltester på opp til 150cm**, har en IP65 beskyttelse mot støv og vann, og kan brukes i temperaturer fra -10 til +50 grader.

Tilbehør for best ytelse

For å sikre at mobile ansatte skal få det beste ut av sin Toughpad FZ-B2 tilbys det et komplett utvalg av tilbehør som for eksempel dock til skrivebordet, dock til bilen, multi-batterilader, skulder-, hånd- og rotérreim, bærevesker og en ”passiv penn”.

Toughpad FZ-B2 er tilgjengelig fra desember 2014 til en veiledende startpris på 799 Euro.

* Målt med LCD-lysstyrke ved: 150 cd/m og web browsing hvert 20. sekund via WLAN. Varierer avhengig av bruk og når en valgfri enhet er tilkoblet.

** Testet på Panasonics egen fabrikk.

Powered by Labrador CMS