Panasonic Toughpad FZ-G1

Pressemelding fra Panasonic 28. juni 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Robust Toughpad klar for 28 timers drift

Panasonic har gleden av å lansere en oppgradert versjon av robuste Toughpad FZ-G1 som så dagens lys for første gang i 2013. Siden da er batterikapasiteten økt fra åtte til 14 timer. Ved å kjøpe et større batteri kan nettbrettet driftes i 28 timer uten stopp.

Det slanke, robuste og lette nettbrettet med 10,1 tommers skjerm og Windows 10 er utviklet for å imøtekomme bedrifters voksende krav til hardware og applikasjoner for å øke den mobile arbeidsstokkens produktivitet.

Kraftigere prosessor

Toughpad FZ-G1 har sjette generasjon Intelprosessor, Intel Core i5-6300 U vPro, som sikrer høy ytelse, raskere grafikkprosessering og batterikapasitet på 14 timer. Ved å investere i et større batteri kan Toughpad FZ-G1 benyttes uavbrutt i hele 28 timer.

Bruk berøringsskjermen med hansker

Nye Touhpad FZ-G1 er utviklet for å gjøre hverdagen enklere for mobile arbeidstakere. Berøringsskjermen kan brukes med hansker, og ny skjermteknologi betyr at du enkelt kan bruke den i sterkt sollys. Ikke engang regnvær er noe å frykte takket være IP65-sertifiseringen.

Toughpad FZ-G1 er tilgjengelig fra juli i år til en veiledende pris på 2.299 euro eks. mva.

Powered by Labrador CMS