Panasonic Toughpad FZ-M1 MK2

Pressemelding fra Panasonic 10. mars 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Populær Toughpad er blitt oppgradert:

Se sofaen i stuen før du kjøper den

Panasonics FZ-M1 MK2-nettbrett lanseres i dag med nye applikasjoner og betalingsløsninger som gjør handelen enklere og bedre både for forhandler og kunde.

Panasonic lanserer nå en ny versjon av Toughpad FZ-M1 med 3D Intel® RealSenseTMkameraløsning. I tillegg presenteres Panasonic Ingenico’s ICMP, en av markedets minste og letteste mobile Chip&Pin-betalingsenheter.

“Med vår nyeste Toughpad-versjon, applikasjoner og betalingsløsning tilgjengeliggjør vi fleksible og sikre teknologier til detaljvarehandelen, og dekker dermed det økende behovet for smarte og moderne løsninger. Med de nye innovasjonene vi nå presenterer viser vi hvordan vi investerer i, og samarbeider med, ledende aktører for å utvikle de mobile detaljvarehandel-løsningene som markedet vil etterspørre i fremtiden,” sier markedssjef Jan Kaempfer for Panasonic Computer Product Solutions.

3D-kamera visualiserer møbelet i stuen

Den robuste Toughpad-modellen har en 7-tommer skjerm, forbedret yteevne og kommunikasjonsfunksjon, samt et 3D-kamera med RealSense-teknologi. Dette betyr at kameraet har hele tre objektiver: konvensjonelt, infrarødt og infrarød laserprojektor. Dette gjør at kameraet kan registrere infrarødt lys som gjenspeiles fra gjenstanden foran. I en helt konkret salgssituasjon vil dette bety at butikkene for eksempel kan vise hvordan et møbel vil se ut hjemme i deres egen stue før de kjøper det. Kameraet vil også være en ressurs i en logistikk-situasjon da det på en enkel og rask måte kan måle pakkens omfang sett i forhold til forsendelse og lagerplass.

Panasonic Toughpad FZ-M1 mk2 er på markedet nå med en veiledende pris på 1644 euro, en ny value-modell kommer på markedet i slutten av mars med en veiledende pris på 997 euro.

Ny betalingsteknologi forenkler hverdagen

Med en utvalgt Toughpad i hånden kombinert med Ingenico’s iCMP-teknologi, vil detailjvarehandelen få en av markedets minste og mest sikre mobile betalingsløsninger. Bluetooth-forbindelsen gjør det mulig for nettbrettet å ta i mot alle betalingsmetoder om det er chip, magnetstripe eller trådløs betaling. Samtidig blir alle krav om sikkerhet for mobil kortbetaling møtt. Resultatet er opplevelsen av en bedre betalings- og salgsopplevelse for både forhandler og kunde.

Powered by Labrador CMS