Panasonic Toughpad FZ-M1

Pressemelding fra Panasonic 1. april 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Panasonic byr på robust lillebror av Toughpad FZ-M1

Panasonic lanserer en ny versjon av Toughpad FZ-M1, som ble lansert i januar. Nettbrettet er utstyrt med en ny dual core Intel® Celeron® N2807 prosessor, 2GB RAM (4GB er mulig), 128 GB SSD og Windows 8.1. Med lanseringen tilbyr Panasonic en lillebror av Toughpad FZ-M1 til en gunstigere pris.  

Oslo, 1. april 2014– Det robuste nettbrettet fra Panasonic har en 7-tommers skjerm, og er designet for å dekke behov innen transport, logistikk, varehus, hotell eller offentlig sikkerhet. Som en standard har Toughpad FZ-M1 Value USB 3.0, Micro SD, Headset, DC-In og microSIM og passer for bedrifter som ønsker å skifte ut sine eldre PDA-enheter.

Jan Kaempfer, markedssjef for Panasonic Computer Product Solutions mener nettbrettet er en ideell erstatning for mobile arbeidstakere som bruker forretnings PDA i arbeidet.

“Produktet er et eksempel på vårt arbeid med å utvikle en serie fleksible mobile-enheter som kan optimaliseres for behov hos ulike bransjer og mobile arbeidstakere,” sier han.

Nye Toughpad FZ-M1 Value veier 540g og er kun 18mm tynn. Det er i tillegg fleksibelt ved hjelp av konfigurerings-porter, og en integrert forretningsutvidelses-modul. Integrerte muligheter som kan konfigureres inkluderer 4G mobilt bredbånd, GPS og antenne som trenger gjennom kjøretøy. De integrerte mulighetene i forretningsmodulen inkluderer True Serial, LAN, NFC, smartkort-leser, 1D/2D strekkodeleser, UHF RFID og battery hot swap-muligheter.

Nettbrettet tåler i tillegg fall på 1,5 meter, er utstyrt med IP65 beskyttelse mot støv og vann og gir effektiv bruk på temperaturer fra -10 til +50°C. Nettbrettet er en ny modell i Panasonics robuste Toughpad-serie og vil ikke erstatte FZ-M1 som ble lansert i januar. Den nye value-versjonen av Toughpad FZ-M1 blir tilgjengelig i juni 2014 med en veiledende pris på 999 Euro.

Powered by Labrador CMS