Panasonic KX-PRX110 og KX-PRX150

Pressemelding fra Panasonic 8. oktober 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Panasonic utvider sitt sortiment av digitale telefoner med nye Android™ touchskjerm-modeller  

Et fleksibelt og kompakt premium-design med hybridkommunikasjon

Panasonic, verdensledende produsent av trådløs telefoni de siste 10 årene*, har i dag lansert ytterligere to nye premium-modeller innenfor Digital Cordless Telephones (DECT): KX-PRX110 og KX-PRX150, som både har et utseende og funksjoner/operativsystem som en smartphone.

En innovativ 2-i-1 hjemmetelefon

KX-PRX150, flaggskip-modellen i sortimentet, kombinerer en DECT-telefons grensesnitt for hjemmetelefoni med 3G/GSM mobilt nettverk med Android™ operativsystem. I tillegg har også KX-PRX110 DECT-telefonens grensesnitt og bruker Android operativsystem.

KX-PRX150 kan brukes hjemme som en hustelefon og utendørs som en 3G Android mobiltelefon. KX-PRX110, som ikke har mobilt nettverk, passer best for bruk i hjemmet. De nye modellene gir brukeren mulighet til å velge ulike måter å kommunisere på i tillegg til den konvensjonelle telefonsamtalen via hustelefon. Operativsystemet Android 4.0 sørger for en avansert brukeropplevelse av telefonen i hjemmet. I tillegg har modellene innebygd Wi-Fi® og Bluetooth® i håndenhetene.

En telefonbok kan deles mellom den faste telefonlinjen og det mobile 3G/GSM-nettverket, slik at du ikke behøver å legge inn kontaktinformasjon separat. Det betyr også at du kan se informasjon om hvem som ringer både på det mobile nettverket og hjemmetelefonen.

Når du er utendørs kan du også skru av DECT-funksjonen for å spare på batteriet.

Når du kommer hjem igjen med KX-PRX150, vil den automatisk koble seg opp mot baseenheten og gi beskjed om du har ubesvarte anrop. I tillegg varsler den om det ligger nye beskjeder på svareren til hustelefonen.

KX-PRX150 er også praktisk for mindre foretak ettersom håndenheten kan brukes som en mobiltelefon. Som med andre DECT-telefoner er det mulig å viderekoble samtaler samt å kommunisere mellom håndenhetene. I tilfelle en ansatt har en håndenhet, kan en innkommende samtale til den faste telefonlinjen overføres til en annen person med en håndenhet i butikken, på lageret eller på kontoret, dit DECT-signalet når.

Tilgang til Google Play™ med Android Operativssystem 4.0

Plattformen til KX-PRX-serien er basert på Android 4.0 og støtter Google Playstore som gjør det mulig for brukeren å laste ned sine favorittapplikasjoner, gå inn på sosiale nettverk eller dele bilder og videoer med familie og venner. Enheten tilbyr også en mengde applikasjoner for å gå på internet, spille av musikk og ta bilder.

KX-PRX-serien kan også brukes som videotelefon takket være det innebygde kameraet i fronten. Dette muliggjør bl.a. videokommunikasjon via Skype™.

Fullpakket med funksjoner:

Til tross for deres nette, smale og stilige design, er KX-PRX110, KX-PRX120 og KX-PRX150 fullpakket med en mengde innovative funksjoner som gjør håndteringen av samtaler enklere enn noensinne, inklusive:

•           3.5 tommers TFT farge-LCD (HVGA) med multitouchskjerm

•           Wi-Fi, Bluetooth, GPS

•           0.3 Megapixel frontkamera

•           2 Megapixel kamera bak [bare PRX150]

•           1450mAh Li-ion Batteri

•           microSD / microSDHC Card Slot i håndenheten

•           micro USB ladeport

•           Innkommende/utgående samtalesperre for å minimere uønskede eller plagsomme anrop

•           Caller ID, Caller ID-minne

•           Telefonsvarer (KX-PRX150, 40 min)

•           Opp til seks håndenheter (valgfri håndenhet eller GAP-støttet DECT-enhet) kan registreres

Tilgjengelighet og veiledende pris:

KX-PRX110 er nå tilgjengelig i butikk med en veiledende pris på NOK 1499:-

KX-PRX150 blir tilgjengelig i butikk i løpet av desember med en veiledende pris på NOK 1999:-

Trademarks and registered trademarks

*Kilde: MZA Ltd., 2012 Sales Figure from 2013 Market Share Analysis - Consumer Cordless

Powered by Labrador CMS