Panasonic TH-55LFV70

Pressemelding fra Panasonic 16. oktober 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ny superslank skjerm

– Panasonic lanserer en ny skjerm med 3,5 millimeter ramme, høy bildekvalitet og høy pålitelighet.

Den nye 55-tommeren, TH-55LFV70, kommer på markedet i november. Skjermen har bransjens slankeste ramme, utviklet for å gå i ett med omgivelsene, og leverer sylskarpe og klare bilder.

Serien kommer med to DVI-D-porter, HDMI, DisplayPort, DIGITAL LINK og USB. Om hovedsignalene til video og lyd brytes kan skjermen raskt skifte til alternative signaler. Dette gjør skjermen ideell i kontrollrom og overvåkingssentre hvor oppetid er kritisk.

TH-55LFV70-serien har også kapasitet til døgnkontinuerlig drift og støtter loddrett installasjon.

Enrique Robledo, markedssjef i Panasonic, sier følgende:

– Takket være IPS-panelet (In-Plane Switching) har skjermen en bred innsynsvinkel og høy bildekvalitet. Dette støttes av et overflatebelegg som motvirker gjenskinn, og lysstyrkenivåer på 700 cd/m2. Den nye kalibreringsprogramvaren i LFV70 støtter i tillegg tredjeparts sensorer, som sørger for at det ikke forekommer fargeforskjeller mellom skjermene.

Skjermen er skreddersydd rask og enkel oppsett og installasjon. Med DIGITAL LINK kan video-, lyd- og kontrollsignaler sendes via en enkel kabel, mens en valgfri, stiv rammene kan stilles inn raskt og korrekt ved bruk av magneter.

– Vi har lyttet til kundenes ønske om videovegginstallasjon nesten uten overganger, og vi er glade for å kunne tilby dette i den nye LFV70. Skjermen bredder vårt eksisterende utvalg av videovegger, og egner seg godt sammen med LFV5- og LFV50-seriene.»

Powered by Labrador CMS