Panasonic LFB70

Pressemelding fra Panasonic 20. mai 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ny serie interaktive LED-skjermer for bedrifter og utdanningsinstitusjoner   

Panasonic lanserer nye LED-skjermer for økt interaktivitet i møter og undervisning.

Panasonics nye serie, LFB70, er interaktive LED-berøringsskjermer for bedrifter og utdannelsesinstitusjoner. Skjermene har høy bildekvalitet, opptil seks berøringspunkter og trådløs tilkobling. Presentasjoner og annet innhold kan lagres i internt og eksternt minne, samt sendes via e-post til en mobil enhet uten PC-forbindelse eller annen programvare. Serien kommer i 50", 65" og 80".

– Vi har utviklet LFB70-seriens interaktive funksjonalitet slik at ansatte i bedrifter og utdannelsesinstitusjoner kan gjøre møter og undervisning mer levende. For forelesere er det en fantastisk mulighet til å engasjere studenter gjennom interaktivitet, sier Enrique Robledo, markedssjef i Panasonic.

–Den interaktive funksjonaliteten er skreddersydd bedrifter og utdanningsinstitusjoner da det gjør møter eller undervisningstimer mer levende og engasjerende. Forelesere kan øke studentenes oppmerksomhet med interaktivt innhold, sier Enrique Robledo, markedssjef i Panasonic.

Ved hjelp av fingrene eller en berøringspenn registrerer skjermene opptil seks berøringspunkter. Presentasjoner og innhold kan lagres i internt eller eksternt minne og kan sendes direkte via e-post til en mobil enhet, uten behov for PC-tilkobling eller programvare.

LFB70-serien inkluderer neste generasjons trådløse teknologi, Miracast™, for å møte behovene til BYOD. Det betyr sømløs og trådløs høyhastighetsoverføring av innhold, inkludert videofiler i Full HD, og fra kompatible mobil-, PC- og nettbrett.

Serien har i tillegg DIGITAL LINK for overføring av video, lyd og kontrollkommandoer via en enkelt LAN-kabel på opptil 100 m., og den er kompatibel med alle de største tredjepartssystemene på markedet.

Spesifikasjoner for LFB70-serien:

Skjermstørrelse

Paneltype

Bildeforhold

Lysstyrke

Kontrastforhold

Interaktiv

Trådløs

Mål

(mm)

B: 1868 H: 1093 D: 104

B: 1517

H: 892 D: 106

B: 1185 H: 705 D: 103

Terminal

HDMI-INNGANG (2), PC-INNGANG (1), VIDEO-INNGANG (1), KOMPONENT/RGB-INNGANG (1), DVI-D-INNGANG (1), PC-UTGANG (1), Funksjonsspor (1), Ekstern høyttaler (V/H), DIGITAL LINK, LAN (kontroll), RS232C-INNGANG

Innebygd høyttaler

Tilgjengelighet

Apr. 2014

Tilleggsfunksjoner

Powered by Labrador CMS