Panasonic LFC70-serie

Pressemelding fra Panasonic 17. juli 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Samhandlende skjermserie

Panasonic har lansert en ny serie LED-skjermer med nettverksfunksjoner skreddersydd for virksomheter og utdanningsinstitusjoner.

LFC70-serien er utstyrt med neste generasjons trådløse Miracast™-teknologi. Dette gir mulighet for sømløs og trådløs høyhastighetsoverføring av innhold, inkludert video i Full HD, fra Miracast™-kompatible enheter til skjermene.

Serien er også kompatibel med Panasonics Wireless Projector App til iOS, som gir mulighet for trådløs overføring fra iOS-enheter til skjermene, samt Panasonics programvare Wireless Manager som støtter trådløs presentasjon fra PC.

–De nye LED-skjermer har nettverksfunksjoner som legger til rette for at de som skal presentere innhold enkelt kan koble seg opp med egen enhet i møter og i klasserom, sier Enrique Robledo, markedssjef i Panasonic.

–Miracast™ er et effektivt verktøy for deling av innhold. Med rask forbindelsen og høy båndbredden kan du vise 1080p-videoer med en hastighet på opptil 60 bilder per sekund, og du slipper styret med kabler, sier Robledo.

DIGITAL LINK gjør det mulig å sende video, lyd og kontrollkommandoer via en enkelt LAN-kabel på opptil 100 meter. Gjennom en Digital Interface Box (ET-YFB100G) (ekstrautstyr), kan alle enheter kobles til skjermen med én kabel. Dette forenkler installasjon og reduserer kostnader.

LFC70-serien lanseres i august med skjermer i størrelsene 50-, 65-, og 80-tommer.

Spesifikasjoner:

Skjermstørrelse

Paneltype

Bildeformat

Lysstyrke

Kontrastforhold

Interaktiv

Trådløs

Mål

(mm)

B:TBD

H: TBD D:TBD

B:1482 H:857

D:92

B:1149 H:669

D:89

Terminal

HDMI IN (2), PC IN (1), VIDEO IN (1), COMPONENT/RGB IN (1), DVI-D IN (1),

PC OUT (1), funksjonsspor (1), ekstern høyttaler (V/H), DIGITAL LINK, LAN (kontroll), RS232C IN

Innebygd høyttaler

Tilgjengelighet

Tilleggsfunksjoner

Powered by Labrador CMS