Panasonic Toughbook CF-54

Pressemelding fra Panasonic 16. februar 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ny og tøff lettvekter fra Panasonic – Toughbook CF-54

Toughbook styrker nå sitt produktsortiment med nye Toughbook CF-54 – en semirobust bærbar datamasking spesielt tilpasset industrien. Toughbook CF-54 er oppfølgeren til Panasonics hittil mest solgte ”alt-i-ett”-maskin.

Det beste innen semirobust holdbarhet

Til tross for at Toughbook CF-54 ”bare” er en semirobust enhet er den fortsatt godt beskyttet, takket være en magnesiumbeskyttelse på alle fire sider. Både tastaturet og skjermen er utrustet med ekstra beskyttelse, og øvre del av maskinen er ekstra forsterket for å gi maskinen best mulig beskyttelse mot støt. Maskinen tåler et fall fra 76 centimeters høyde. For at maskinen skal være så lettanvendelig som mulig, kommer den med et innebygget bærehåndtak.

Med en batteritid på 11 timer kan denne arbeidshesten møte forventningene til de mest kravstore mobile arbeiderne. CF-54 er i tillegg utrustet med en hot swap-batterifunksjon som innebærer at maskinen kan fortsette å arbeide mens batteriet byttes, uten at du må slå av maskinen først. Det er også mulig å bytte til et større batteri, som kan forlenge batteritiden til opp mot 18 timer.

Gode oppkoblings- og tilpasningsmuligheter – selv på farten

For mobile medarbeidere er det viktig å kunne koble seg opp når de er på reiser. Toughbook CF-54 kommer med en rekke tilkoblingsmuligheter, blant annet en standard LAN-port, VGA- og HDMI-innganger for projektorer, skrivere og skjermer, en True Serial-port*, USB 3.0 og 2.0-innganger, samt en inngang for SD-minnekort. Trådløst LAN a/b/g/n/ac (opp til 866 Mbps) og Bluetooth v4.0 er også tilgjengelig for rask dataoverføring. Enheten leveres med en dockingkontakt for bil eller skrivebord og et alternativ for 4G LTE*, samt en dual pass through-antenne*, Contactless Smart Card-leser*** og fingeravtrykksleser***.

Toughbook CF-45 er Panasonics hittil mest konfigurerbare halvrobuste bærbare PC. Takket være valgfriheten kan en DVD-enhet, et ekstrabatteri, en PC-kortplass, USB-nøkkel eller en Smart Card-leser konfigureres utifra brukerens behov. Dessuten finnes det en separat konfigurasjonsport* til bruk for en ekstra LAN, Rugged USB, dedikert GPS eller en fjerde USB 2.0-port.

HD-modellen leveres med en 500 GB HDD som standard. Full-HD-modellene (med og uten touchskjerm) har 128 GB SSD som standard. Et kameraalternativ inkluderer en 2 megapiksel webkamera*. Enheten er også utrustet med et bakgrunnsbelyst tastatur for bruk i mørket.

*           Valgfri

**         Fra 13. februar 2015, i kategorien semirobuste PC-er med skjermer større enn 13 tommer.

***       Konfigurerbart gjennom å velge enten Contactless Smart Card-leser eller fingeravtrykksleser.

Powered by Labrador CMS