Panasonic Toughbook

Pressemelding fra Panasonic 12. november 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Oppdatert Panasonic Toughbook: Sterkere enn de andre i klassen

Panasonic kunngjorde i dag en viktig oppdatering av Toughbook CF-C2, en av de mest holdbare og fleksible konvertible PCene på markedet. Toughbook CF-C2 oppdateres med Windows 8, økt prosessor- og grafikkytelse og lengre batterilevetid. PCen er et perfekt verktøy for den mobile medarbeideren som nå kan jobbe både raskere og over lengre tid.

Med et stort utvalg utvidelsesmuligheter og konfigurasjonsporter kan CF-C2 skreddersys for å oppfylle arbeidsplassens unike behov. Med serieporter, NFC-teknologi og opp til to Smart Card-porter kan for eksemepl installatører og serviceingeniører koble måleinstrumentet direkte til PCen. I bransjer med spesielle krav til sikkerhet og databeskyttelse som i for eksempel i helsesektoren er CF-C2 et sikkert valg.

Bygget for å holde

Semi-robuste CF-C2 er designet for å tåle mindre støt og riper. Toughbooken tåler fall fra 76 cm uten å få skader og leveres med vannavvisende tastatur og berøringsskjerm.

«Vi har designet Toughbook CF-C2 slik at den har lang nok batterilevetid og ytelse for mobile forretningskunder. Det er den mest holdbare og fleksible konvertible forretningsPCen på markedet hittil. Den har høy ytelse, en mengde tilkoblingsmuligheter, lang batterilevetid og avanserte teknologier som støtter behovet for mobilitet og effektivitet, sier Jan Kaempfer, markedssjef, Panasonic Computer Product Solutions.

10-punkts multi-berøringsskjerm

Den nye 12,5 tommers HD-skjermen med innebygget IPS-teknolgi har ekstra brede innsynsvinklinger, forsterket glass, høye kontrastforhold og 500cd/m2 høy lysstyrke. Skjermen har også 10-punkts multi-berøringsskjerm (oppfatter informasjon fra 10 fingre samtidig) og antirefleksfunksjon som gjør det enkelt å lese skjermen utendørs.

Høy ytelse, lavt strømforbruk og fullt utstyrt

Toughbook CF-C2 er en av de mest mangfoldige og kraftige enhetene i sin klasse. Den er utstyrt med fjerde generasjons Intel® Core-teknologi som gir økt ytelse og lengre batterilevetid. Prosessoren Intel® Core i5- 4300U med Intel® Turbo Boost-teknologi bidrar til å forbedre batteriets levetid med opp til 14 timer samt forbedrer stand-by tiden. Toughbooken leveres med optimerte tilkoblingsmuligheter takket være den nyeste Gobi 5000-modulen, Bluetooth v4.0 og trådløst LAN IEEE802. 11a/b/g/n.

Fremtidssikret med Windows 8

Ettersom Toughbook CF-C2 er utstyrt med Microsoft Windows 8.1 Pro operativssytem kan forretningskunder dra fordeler av de siste funksjonsforbedringene. Samtidig som Microsofts support for Windows XP opphører i april 2014, vil den nye Windows 8.1 og Windows 7-versjonene tilbyr en smidig overgang for virksomheter som ønsker å oppdatere sin maskinvare.

Toughbook CF-C2 har en veiledende pris på 17.660 NOK inkl mva (2.149€ + VAT) og vil være tilgjengelig fra desember 2013.

Powered by Labrador CMS