Sony SNC-VM772R

Pressemelding fra Sony 16. september 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Sonys nyeste 4K videoovervåkningskamera tilgjengelig i Europa

Sony annonserer at det nylig introduserte 4K-overvåkningskamera SNC-VM772R blir tilgjengelig i Europa fra midten av oktober. Kameraet er designet for å imøtekomme sikkerhetsbransjen sine utfordringer og bekymringer rundt det å ha både høy oppløsning og høy sensitivitet på opptak, i tillegg til at teknologien skal være kostnadsbesparende. Den nye kameramodellen kombinerer forbedret 4K-oppløsning med lav lysfølsomhet, båndbreddeoptimaliserende funksjoner og intillegent scene capture for å oppnå den beste bildekvaliteten.

«4K vil snart være standarden i sikkerhetsbransjen», sier Damien Weissenburger, Business Head of Corporate & Education Solutions, Sony Professional Solutions Europe. Han minner likevel om at 4K er så mye mer enn en økning i bildekvalitet. Det handler vel så mye om å utvide potensialet som ligger i videoovervåkning og overvåkningskameraer slik at vi kan utvikle sikkerhetsbransjen videre.

Powered by Labrador CMS