Nescafè Dolce Gusto

Pressemelding fra Nescafè Dolce Gusto 26. august 2013

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

NESCAFÉ Dolce Gusto samarbeider med det italienske motehuset Fiorucci  

Gode nyheter for de design- og moteinteresserte, som nå kan få god kaffe og kul design i ett.

NESCAFÉ Dolce Gusto har nemlig innledet et samarbeid med det italienske motehuset Fiorucci, som har designet en limited edition kaffemaskin. FIORUCCI LIMITED EDITION er i et trendy design fra dette italienske selskapet, som er kjent for sitt fargerike og til tider proveserende design.

Og nettopp slik er den nye kapselmaskinen fra FIORUCCI: Den har klare referanser til popart-kunsten med kyssende tegneseriefigurer i sort og skarpe røde og gule farger.

"Samarbeidet med FIORUCCI er et opplagt valg for oss. Det italienske motehuset er kjent for sitt fargerike og utradisjonelle design, noe som passer perfekt inn i Dolce Gustos univers. Ting må jo ikke alltid være sort og grått", sier Simone Elkjær Holm fra NESCAFÉ Dolce Gusto.

Designet går ikke på kompromiss med kvaliteten. Som alle de andre NESCAFÉ Dolce Gusto maskinene har den opp til 15 bar trykk, noe som sikrer en helt riktig italiensk espresso eller en cremet kaffe latte. Har du mer lyst på en forfriskende, kald drikke, tryller NESCAFÉ Dolce Gusto-maskinen kjapt frem en iste eller en kopp kald sjokoladedrikk.

Nye smaksvarianter

NESCAFÉ Dolce Gusto introduserer samtidig tre nye smaksvarianter av søt, cremet kaffe og te. Prøv for eksempel:

Espresso Karamell — lekker dessertkaffe med en sterk espresso og en liten twist av karamell.

Choko Karamell — kos deg med den ultimate syndige, cremete smaken av sjoko-karamell.

Tea Latte — forfriskende og søt smak for deg som liker en god, kremet kopp te.

FIORUCCI Limited Edition fra NESCAFÉ Dolce Gusto – inklusive to matchende espressokopper – selges i et begrenset opplag fra september 2013 til en veiledende utsalgspris på NOK 1599.

Kapselvariantene finnes i butikkene fra 1. september og har en veiledende utsalgspris på NOK 49,90 for 16 kapsler.

Powered by Labrador CMS