DeLonghi EC680M Manuell Espresso

Pressemelding fra DeLonghi 2. desember 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Se opp for snerten espressomaskin

DeLonghi Manuell Espressomaskin kommer i en slank utførelse og er kun 15 cm bred. Perfekt for deg som ønsker en god kopp kaffe men som har begrenset med benkeplass.

Det skal ikke stå på benkplassen når lysten på en god kopp kaffe melder seg. DeLonghi Manuell espressomaskin kommer i en slank og elegant utførelse og gir deg muligheten til å lage en god kopp kaffe enten med malt kaffe eller med ”Easy Serving Espresso” puter. Den har integrert skumsteamer og egen filterholder for malt kaffe og puter for en eller to kopper kaffe.

Espressomaskinen kommer med koppvarmer, 15 bar trykk, 1450 W og har en rask oppvarming og stoppfunksjon slik at du kan tilpasse mengden etter din kaffestørrelse. Enkelt kontrollpanel med tre opplyste knapper, samt egen på/av –knapp med automatisk stand-by for energisparing.

Den justerbare skumsteameren sørger for å blande damp, luft og melk slik at du får et rikt og kremet skum til din cappuccino, kaffelatte etc.

Med DeLonghi Manuell Espresso har du også mulighet for å tappe ut varmt vann, det følger med avtakbar vanntank og avtakbar dryppskål. Med selvrensende system er espressomaskinen alltid klar til bruk når du trenger en kopp kaffe.

Selges hos ledende elektroforhandlere over hele landet.

DeLonghi EC680M Manuell Espresso,

veiledende pris fra 2.399,-.

Powered by Labrador CMS