DeLonghi ECAM22110B og ECAM23450S

Pressemelding fra The Martin Vinje Company AS 25. januar 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Gourmet kaffe inntar de store koppene Kaffe er Norges nasjonaldrikk, og Norge er sammen med Finland verdens mest kaffedrikkende folk. Den store og romslige kaffekoppen med nylaget kaffe står fortsatt sterkt i den tradisjonelle kaffekulturen i Norge. Med dagens revolusjonerende måte å kverne og tilberede kaffe på, er man bare et tastetrykk unna den store gourmet koppen med nykvernet favorittkaffe.

Med det rike utvalget blant kaffebønner og kaffemaskiner har man større valgfrihet ved kjøp og tilbereding av kaffe. I dag drikkes det ca. 12 millioner kopper kaffe av 2,8 millioner mennesker. Det betyr at en gjennomsnittlig kaffedrikker inntar ca. fem kopper per dag. Det kan fort bli dyrt, derfor bør du reflektere over dine kaffevaner og hva som er viktig for deg før du kjøper en kaffemaskin. Velger du kaffemaskin hvor du kan benytte norsk kvalitets kaffe, kan du få kaffe helt nede i 80,- kroner kiloen, i motsetning til andre alternativer til nærmere 800,- kroner kiloen. Vektlegg derfor alltid funksjon, pris og design ved valg av kaffemaskin.

- Hos DeLonghi finner du helautomatiske kaffemaskiner med kammer for både hele bønner og malt kaffe, slik at du som kaffedrikker kan selv velge mellom vanlig kaffe eller en espresso. Med aromakontroll og flere valg innen koppemengde kan du tilpasse mengden og styrken på kaffekoppen, og det beste er at du står helt fritt til å velge hvilken type kaffebønner du ønsker, forteller Martin Vinje, Daglig Leder i The Martin Vinje Company AS, agentur for DeLonghi.

Et tastetrykk unna

Interessen og kunnskap rundt kaffe har økt, og med større frihet og valgmuligheter øker også interessen blant ungdom. Det at stadig flere ungdommer tør smake på kaffe nå enn tidligere kan ses i sammenheng med utvalget av norske og utenlandske kaffebønner, og at 80 prosent av all espressokaffe som tilberedes, tilsettes melk eller melkeskum og gir dermed flere positive smaksopplevelser. Med en DeLonghi espressomaskin kan du ved hjelp av et tastetrykk lage en rekke varianter av espressobaserte drikker som café latte, cappuccino, macchiato, mocca, espresso med mer.

Den nye serien fra DeLonghi tilbyr flere kompakte modeller med ulike tekniske finesser med varierende og lekkert design, som tar mindre plass på kjøkkenbenken enn tradisjonelle kaffemaskiner. Med enkelt kontrollpanel kan du velge lengde, styrke og temperatur på kaffen og lagre dine innstillinger med ”Min Kaffe”, slik at du alltid får din favorittsmak når du trykker på knappen neste gang. Felles for alle de nye modellene er at de lager en stor og god kaffekopp av nykvernet kaffe, espresso eller cappuccino. Kaffedispenseren har en justerbar høyde på 86 – 142mm slik at du kan benytte ekte latte-glass. I tillegg har samtlige modeller vanntank i front slik at det er enkelt å fylle på vann, og en separat melkebeholder som oppbevares i kjøleskapet når den ikke er i bruk. Kaffemaskinene har automatisk rens av dysene for å fjerne kafferester, og egen uttrekkbar bryggeenhet for enkel rengjøring.

1450 Watt og integrert kaffekvern. Veiledende utsalgspris fra kr 9.995,-.

Powered by Labrador CMS