DeLonghi Eletta

Pressemelding fra DeLonghi 11. desember 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Start dagen med en god kopp kaffe

DeLonghi Eletta er en ny helautomatisk kaffemaskin som er perfekt for deg som ønsker en god kopp med nykvernet kaffe eller en melkebasert kaffedrikk.

Med den nye helautomatiske kaffemaskinen Eletta fra DeLonghi, kan du enten benytte malt kaffe eller kverne bønner fra ditt favorittmerke. Ønsker du å lage en kaffe eller espresso tilsatt melkeskum, er Eletta unik med sitt nye ”Latte Crema System” som sikrer et kremet melkeskum med en perfekt temperatur helt til siste dråpe. Melkebeholderen er avtakbar og kan stå i kjøleskapet sammen med annen melk og taes kun frem ved bruk når du ønsker å lage de herligste kaffedrikker som Cappuchino eller Latte Macchiato med mer.

Eletta har et moderne berøringspanel hvor du kan gjøre en rekke tilpasninger som kaffemengde, styrke, temperatur, malingsgrad, favorittdrikke og til sist – for kaffeelskere finnes det en egen knapp for en stor kopp med kaffe! Du kan også benytte maskinen til å fylle koppen eller kruset ditt med varmt vann for de som ønsker å starte dagen med te.

Andre fordeler med Eletta er at det kreves ingen ekstra rengjøring av maskinen ved melkebruk, da melken ikke er i kontakt med selve maskinen. Melkebeholderen oppbevares enkelt i kjøleskapet. Den unike auttakbare bryggenheten rengjøres enkelt under springen, og det skal ikke tilsettes kjemikaler for annen innvendig rengjøring. Eletta sørger selv for rengjøring uten bruk av kjemikaler.

Finnes i ledende butikk-kjeder over hele landet i løpet av desember 2014.

Veiledende pris kr 9.995,-.

Powered by Labrador CMS