Olympus VN-733PC, WS-832 og DS-2500

Pressemelding fra EET Europarts 20. november 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Profesjonelle diktafoner til ethvert bruk

GOD: Olympus VN-733PC

Laget for nybegynnere. Like perfekt for avanserte brukere.

Med to forskjellige visningsmoduser vil selv nybegynnere finne denne stemmeoppptakeren lett å bruke. Den store, rundtstrålende, lavstøys-mikrofonen er i stand til å ta opp lyd fra alle retninger med mindre støy og reduserte pustelyder, noe som sikrer opptak og avspilling av høy kvalitet. 4 GB minne + mulighet for microSD(HC) kort.

BEDRE: Olympus WS-832

Forretningsverktøyet for høy ytelse. Smart og kompakt.

Retningsmikrofonen med lav støy og 90° layout skaper en flott stereo-kvalitet som gjør at du kan føle tilstedeværelsen i et møte. Stemme-avspillingsfunksjonen sparer deg verdifull tid når du transkriberer ved

å fjerne de delene av opptaket som ikke har stemme i seg. Praktisk uttrekkbar USB-tilkobling. 4 GB minne + mulighet for microSD(HC) kort.

BEST: Olympus DS-2500

Profesjonell diktafon for effektivitet. Ideell for travle forretningsfolk.

Har en rekke verdifulle egenskaper og funksjoner for høykvalitets opptak i det profesjonelle DSS Pro format, har allsidige redigeringsmuligheter, og gir praktisk lading av batteriet via USB. Transkripsjon kit er inkl.

Office Starter Kit

En løsning designet for små kontorer med én sekretær/ avskriver.

Inkl. DS-2500, fotpedal, øretelefon og Diktat Management Software.

Powered by Labrador CMS