Olympus DM-720

Pressemelding fra Olympus 8. desember 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Olympus DM-720: Effektiv tidsbruk for unge entreprenører

Daglige forretningsmøter, alltid på farten og alltid nye idéer – presset på dagens unge entreprenører er høyt. God organisering og effektiv tidsbruk er essensielt for å ha kontroll på alt. Det oppnår du garantert med den nye stemmeopptakeren Olympus DM-720. Dette verktøyet for optimalisering av arbeidsflyt har fem forskjellige opptaksmoduser, høykvalitets opptak takket være manuell mikrofonjustering og automatisk stemmebalansering som fremhever hver stemme. DM-720 lar deg ta opp møter, telemøter og konferanser med imponerende klarhet, klart for avspilling når og hvor som helst. Brukere kan spare verdifull tid ved å kutte alt unntatt stemmesamtale og bruke skip-and-reverse-funksjonen til å navigere i lydfilen. Og for de som ønsker å transkribere opptakene sine manuelt, kan DM-720 suppleres med et kraftig verktøy for stemmegjenkjenning. Olympus DM-720 vil være tilgjengelig i butikker for 1499NOK fra 2. januar 2017.

Smart forretningsverktøy til hverdagsbruk: Olympus DM-720 kommer med fem forhåndsinnstilte opptaksomgivelser som eliminerer behovet for tidskrevende innstillinger. Det intuitive brukergrensesnittet med taktile knapper garanterer komfortabelt og tidssparende arbeid med høyeste nivå av datasikkerhet.

Overlegen opptakskvalitet i bråkete omgivelser

Olympus DM-720 produserer høykvalitets lydopptak ved å justere mikrofonrekkevidden etter omgivelsene automatisk, fra et stort konferanseauditorium til tankemyldring i en lokal kafé. Tre høysensitive mikrofoner eliminerer bakgrunnsstøy fra lydfilen automatisk. DM-720 har også stemmebalansering som modulerer volumet i forskjellige høyttalere automatisk. På messer eller konferanser gjør zoom-mikrofonen til DM-720 at du kan justere mikrofonens rekkevidde etter avstanden fra taleren, slik at du kan ta opp stemmer i bråkete omgivelser eller som er langt unna.

Tidsbesparelse med en optimalisert arbeidsflyt

For å overleve i dagens forretningsverden er det ikke nok å ha gode idéer. Vellykkede mennesker må også være organiserte. DM-720 forenkler prosessen med arbeidsflytoptimalisering betraktelig. DM-720 har kalenderbasert søkefunksjon som gjør det enkelt å finne og spille av tidligere opptak. Ved å bruke Voice Playback-funksjonen, kan du hoppe over lyd som ikke kommer fra stemmeopptak under avspilling slik at du kommer til den relevante informasjonen raskere. Spoling eller sakteavspilling av mindre segmenter er problemfritt takket være individuelt justerbar avspillingshastighet. Skip-and-reverse-funksjonen gjør det enklere for brukere å navigere i lydfilen med et forhåndsinnstilt tidsintervall, som igjen sparer verdifull tid.

Nyttige pakker som gjør forretningslivet enklere

Det å opprette minutter av møter og telekonferanser er lett som bare det med DM-720. I transkriberingsmodus kan filer bli avspilt svært sakte og repetert så ofte som nødvendig for å gjøre manuell transkribering så lettvint som mulig. For enda mer effektiv transkribering, kan du kombinere DM-720 med transkriberingspakken Olympus AS-2400. Med hjelp av spesiell diktatprogramvare fra Olympus, fotpedal for å frigjøre hendene til å skrive og ekstra lettvektige hodetelefoner, blir manuell transkribering lett som bare det. For å spare enda mer tid, kan DM-720 suppleres med stemmegjenkjenningsprogramvaren Olympus DNS for å konvertere og sende lydfiler som tekstfiler automatisk. Olympus tilbyr en rekke tilleggsmoduler for individuell oppgradering av DM-720. Olympus DM-720 vil være tilgjengelig i butikker for 1499NOK (veil.) fra 2. januar 2017.

DM-720 – funksjoner:

Powered by Labrador CMS