Onkyo tilbyr Dolby Atmos

Pressemelding fra Mono 1. oktober 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Onkyo tilbyr gratis Dolby Atmos-softwareapplikasjon for nettverks-hjemmekinoreceivere

Onkyo kunngjør nå at den nye softwareapplikasjonen for oppdatering til Dolby Atmos på hjemmekinoreceiverne TX-NR636, TX-NR737 og TX-NR838 nå er tilgjengelig for nedlasting på deres hjemmesider. Med Dolby Atmos kommer lyden fra alle retninger - også ovenifra. Det skapes en mer effektfull og multidimensjonal lydgjengivelse med både større klarhet, dybde og detaljrikdom. Du vil føle at lydene flyr rundt deg slik at du befinner deg midt i handlingen. Siden Dolby Atmos ble introdusert på kino i 2012, har alle større filmstudioer i Hollywood sluttet seg til systemet.

Alle Onkyo's 2014-modeller fra TX-NR636 og oppover har dobbel 32-bit prosessor-motor for dekodingen og kalibreringen av Dolby Atmos for ethvert hjemmekinooppsett. TX-NR636, TX-NR737 og TX-NR838 vil kunne gjengi Dolby Atmos fra alle Dolby Atmos-utgivelser etter softwareoppdateringen. De vil også gi en større lydopplevelse fra eksisterende Blu-ray-plater gjennom en Dolby Surround oppmiksing.

Onkyo's high-end TX-NR1030 og TX-NR3030 hjemmekino-receivere, samt flaggskipet, nettverks- A/V-kontrolleren PR-SC5530, og hjemmekinosystemet HT-S7705 vil alle ha Dolby Atmos innebygd når de lanseres ut i markedet i midten av oktober.

Powered by Labrador CMS