Leif Grandén fra Dometic med vinkjøleren S40FGD, som kom på markedet i fjor. Foto: Ola Larsson

DOMETIC MCCAVE FOR RØDT OG HVITT

Dometic McCave S40FGD har doble glassdører, og ulike temperatursoner for lagring av både rød- og hvitvin i samme skap.

Publisert

Euronics har en rekke vinskap fra Dometic i sortimentet. På Elon-messen viste selskapet blant annet McCave-serien, der S40FGD er i Elon-gruppens lagersortiment.

– Det er allment kjent blant vineksperter at både lagringsforhold og serveringstemperatur må være riktig for å få frem vinens optimale smak, sier Leif Grandén i Dometic.

Han mener deres MaCave vinskap gjennom flere tiår har vist at de har sin plass hos forbrukerne.

Fra Electrolux

Selskapet har bakgrunn i Electrolux, som på slutten av 60-tallet endret navn på fritidsdivisjonen sin til Dometic. I 2001 ble Dometic solgt til investeringsselskapet EQT, og i 2015 ble selskapet registrert på Stockholm børs. I sortimentet har de produkter i kategoriene klima, hygiene og sanitær, strøm og styring, trygghet og sikkerhet, samt mat og drikke – der kjølebokser, kjøling og matlaging inngår.

Både lagringsforhold og serveringstemperatur må være riktig for å få frem vinens optimale smak

Leif Grandén sier selskapets MaCave S40FGD er i Elon-gruppens lagersortiment. Dette er en vinkjøler med 60 centimeters bredde, helsort design med dobbeldører i glass uten ramme. Dette er et kompressordrevet vinskap med to soner, som totalt rommer 40 flasker. Skapet leveres som frittstående enhet eller for innbygging.

MaCave S40FGD har to separate temperatursoner, og kan lagre både rød- og hvitvin i riktig temperatur samtidig. Man kan overvåke og tilpasse temperaturinnstillingene i det digitale displayet. Glasset blokkerer for UV-stråler, noe som skal gi ytterligere beskyttelse for vinen som lagres. Det aktive kullfilteret og fuktbeholder skal gi et optimalt inneklima, i følge selskapet.

Powered by Labrador CMS