Dysons hårføner og styling-verktøy bruker Coanda-effekten til å forme håret. Foto: Dyson

NY STYLER FRA DYSON

Dyson lanserer neste generasjons Airwrap multi-styler som bruker luft i stedet for varmeelementer for å fikse hårsveisen.

Publisert

Dysons hårføner og styling-verktøy bruker Coanda-effekten til å forme håret. Effekten skal oppstå når en høyhastighets luftstråle flyter over en overflate. På grunn av trykkforskjeller, vil luftstrålen feste seg selv til overflaten.

I den nye utgaven utfordret Dysons ingeniører seg selv til å videreutvikle eget design ved å miniatyrisere og multiplisere Coanda-effekten – og utvikle nye tilbehør tilpasset flere ulike hårtyper.

De fleste stylingverktøy tar ikke hensyn til at forskjellige hårtyper er veldig ulike

Neste generasjons styling-barrels med en roterende tupp, lager krøller og bølger raskere enn tidligere, uten å bruke ekstrem varme, noe som gjør at håret ikke skades. I stedet for to krøll-elementer kan brukerne nå style begge sider av hodet ved å enkelt skru på tuppen av barrelen for å endre retningen på luftstrømmen.

I tillegg gir rekonstruerte børstetilbehør presisjonsstyling med forbedret Coanda-effekt. Det samme gjør tilbehørsnyheten Coanda smoothing dryer. Tilbehøret er en kombinasjon av to produkter i ett; Coanda smoothing dryer temmer brusete hår, og med ett klikk kan man endre innstilingen p slik at man får en kraftfull hårføner.

– De fleste stylingverktøy tar ikke hensyn til at forskjellige hårtyper er veldig ulike, tilbehør som kan være passende for noen, kan være skadelig for andre. Fremskrittene som er gjort i utviklingen av Dyson Airwrap multi-styler baserer seg på forgjengerens suksess, forskning, brukertester og fremskritt innen databasert væskedynamikk. Resultatet er et krøllelement som kan endre luftstrømmens retning, rekonstruerte børstetilbehør som gir mer presis styling, og det helt nye tilbehøret Coanda smoothing dryer, sier James Dyson, eier og grunnlegger av selskapet, i en pressemelding.

Powered by Labrador CMS