EA SPORT MVP Carbon

Pressemelding fra Monster 25. mars 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Monster og EA Sports lanserer MVP Carbon by Monster hodetelefoner

Monster, en ledende leverandør av høykvalitets lydutstyr til konsumentmarkedet, annonserer nå at selskapet går inn i markedet for spilltilbehør med EA SPORTS MVP Carbon by Monster hodetelefoner. Som første land i Europa lanseres disse nå på det norske markedet, og blir presentert for publikum under The Gathering i Vikingskipet på Hamar fredag 29. mars.

De nye hodetelefonene er utviklet i samarbeid med EA Sports, en merkevare under Electronic Arts inc. EA er en ledende leverandør av digital, interaktiv underholdning. Samarbeidet mellom Monster og EA er det første samarbeidet mellom en hodetelefonprodusent og et spillselskap som sammen leverer den kvaliteten og lydgjengivelsen som spillutvikleren ønsker å formidle. 

EA SPORTS MVP Carbon by Monster kombinerer maksimal komfort og ytelse med surround sound for spill, samt gir deg et nytt nivå for lydgjengivelse for både musikk og film.  Den unike alliansen mellom Monster og EA SPORTS har gitt liv til en ny type hodetelefoner som gir spillentusiaster det de trenger for å spille i timer uten å bli slitne, og totalt hengi seg til handlingen i spillet. De vil bli tilgjengelige i både hvitt og svart.

Unikt og kreativt partnerskap for en ny type hodetelefoner for spill

EA SPORT MVP Carbon er designet fra grunnen av for å være de ultimate hodetelefoner for spill. De er et resultat av det første kreative samarbeidet mellom EA SPORTS og Monster, som tidligere sto bak de anerkjente hodetelefonene Beats by Dr. Dre.

Grunnlegger og Head Monster Noel Lee sier:

- Alle som bruker mye tid i en intens spillverden, vet at et par virkelig gode hodetelefoner kan gjøre hele forskjellen, både når det gjelder hvor godt man spiller og hvor gøy det er. For å utvikle et topp produkt kunne ikke Monster hatt en bedre partner enn EA SPORTS. Deres innspikt og ekspertise når det gjelder hvilke egenskaper hodetelefoner bør ha for å være best til bruk i spill har vært uvurderlig i utviklingsprosessen.  

Første Monster HDHS (High Definition Headphones Surround)

Spill er en altoppslukende og intens aktivitet, og Monster har involvert all sin ledende ekspertise og teknologi for å utvikle en ny type hodetelefoner som bringer deg inn i spillet som aldri før. EA SPORTS MVP Carbon by Monster er verdens første hodetelefoner med Monster HDHS (High Definition Headphones Surround) i kraft av AstoundSound med egenutviklet high definition surround sound prosesseringsmetode som gir naturtro lydgjengivelse i hodetelefoner for spill, musikk og film. Monster HDHS går lenger enn normal 5.1 surround lyd, og brukerne opplever denne lyden uten bruk av mange høyttalere eller separate prosessorer. 

Et annet viktig element i EA SPORTS MVP carbons lydgjengivelse gis av Monsters siste og mest sofistikerte 30 mm ”on-ear driver design” for spill og musikk. Sammen med dette er det integrert en kraftfull ny type mix amplifier og prosessor - GameboxÔ- spesielt utviklet for Monsters HDHS. Denne spisskompetanse-multi-plattform mix amp’en gir sømløs kompatibilitet med PC, Xbox 360, videospill og underholdningssystem, Playstation 3 computer entertainment system, WiiÔ og Wii UÔ. 

For å sikre den mest komfortable lytteopplevelsen for spill og musikk, har hodetelefonene EA SPORT MVP Carbon by Monster en form og størrelse som gjør dem behagelig mot øret. Ytterligere brukskomfort er ivaretatt av hodebøylens, utforming, materialvalg og den superkomfortable hodebøyleputen. Alt sammen sikrer deg en fantastisk brukeropplevelse hvor hodetelefonene sitter godt på hodet med akkurat passe press mot øret. De kan også legges sammen slik at de er lette å pakke og reise med for spillere på reise.

Christopher Erb, visepresident i EA SPORTS Brand Marketing sier:

- Vi kunne ikke vært mer gira ved å samarbeide med Monster, verdensledende produsent av høykvalitets hodetelefoner. Vårt innovative samarbeid vil levere den ultimate lydopplevelsen for spill så vel som musikk og film til våre forbrukere.

Pris på EA SPORT MVP Carbon i Norge er 2.198,-

Powered by Labrador CMS