Loewe Art, Connect og Reference

Pressemelding fra EET Europarts 18. september 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Loewe på rett kurs med ny og oppdateret UHD TV-platform

Bare halvannet år etter den tyske produsenten av high-end TV ble overtatt av nye investorer, tegner det seg et klart bilde av suksess.

Etter et turbulent år med både betalingsstopp og massepermitteringer i 2013, ble de tyske selskapet Loewe kjøpt opp av investor Mark Hüsges og hans forretningspartner Boris Levin på våren 2014.

Investorparet tok over et økonomisk hardt rammet selskap. De tok også over et selskap som gjennom mer enn 90 år har produsert prisbelønte TV- og lydprodukter, og har lansert banebrytende og innovative teknologier.

Om Loewes vei ut av krisen, sier konsernsjef Mark Hüsges, Loewe Technologies GmbH; "Vi er definitivt på rett spor, og følger den planen vi har lagt tett. Loewe har gjennomgått en enorm forvandling det siste året. Vi ønsker å tilby våre kunder en verdifull merkevare og gi dem en unik opplevelse. Loewe må tilby kundene merverdi, akkurat som Loewe alltid har gjort."

Siden oppkjøpet, har Mark Hüsges og teamet hans jobbet systematisk og fokusert for å utvikle en helt ny TV-portefølje som er fullt utplassert innen utgangen av 2015.

"Vi har hatt som mål å lansere en komplett produktserie av UHD TVer i løpet av 2015, og vi kommer til å lykkes. Vi har i løpet av våren og sommeren lansert både en Art UHD-serie og en Connect UHD-serie. Reference-serien er våre toppmodeller og eksklusive Loewe Reference 55 UHD TV er allerede på markedet. I oktober kommer også Reference 85 og på slutten av året lanserer vi Reference 75", sier Hüsges.

Ved siden av UHD-serien har Loewe lansert 2 nye entry-level TVer, Art 40 FHD og Connect 32 FHD. Her er prisnivået betydelig lavere enn på Loewes tradisjonelle TVer, og starter på kr 13 499 ,-

Loewes TV-sortiment består av:

Art UHD-serien

3 farger: Chrome Silver og Black, 48 og 55” også som White ila Oktober mnd.

Størrelse: 40, 48 og 55"

Anbefalt utsalgspris fra kr. 18 999,-

Les mer

Se pressemelding

Connect UHD-serien

4 farger: Black/Black, Silver/Black, Cappuccion/Black, Petrol/Black

Størrelse: 40, 48 og 55"

Anbefalt utsalgspris fra kr. 26 999,-

Les mer

Se pressemelding

Reference UHD-serien

4 farger: Alu Silver, Alu Black, White og Dark Gold

Størrelse: 55 og 85"

Anbefalt utsalgspris fra kr. 50 999,-

Les mere

Se pressemelding

Entry level produkter:

Art 40 FHD, fra kr. 14 999,-

Connect 32 FHD, fra kr. 13 499,-

Powered by Labrador CMS