Loewe Connect UHD TV

Pressemelding fra EET Europarts 16. desember 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nye Loewe Connect UHD TV modeller

Connect UHD fra Loewe er den mest avanserte og fleksible TVen når det gjelder harddiskopptak og streaming.

Har du drømt om "Bilde i Bilde" funksjonen som lar deg se et program mens du holder et øye med et annet. Samtidig kan du ta opp et tredje program. Eller ta opp to forskjellige programmer samtidig. Det er mulig med den nye Connect UHD TV.

Enkelt og intuitivt gjør Loewe Mobile Recording det mulig å styre TVen med en mobil via Loewe Smart Assist app. Tilgjengelig for Android og iOS (fra Q1 2015).

Styring av den interne harddisken er enklere enn noen gang før, med den elektroniske program-guiden (EPG) - som er integrert i både TVen og appen.  Lagringskapasiteten på 1TB gjør at du kan lagre et stort  antall programmer.

Harddiskopptakeren fungerer også som en videoserver, som kan nås fra andre Loewe-TVer som er på nettverket. Dette gjøres med bruk av Loewe DR + Streaming funksjonen. Med Loewe DR + Follow Me funksjonen kan et live-program settes på pause, og deretter fortsatte på en annen Loewe TV i et annet rom.

Loewe MyTV2move

Med et enkelt klikk kan du streame et program du ser på eller streame en annen kanal til en mobil eller nettbrett. Digital Media Renderer fungerer også motsatt vei, og gjør det mulig å streame filmer, bilder eller musikk fra en mobil eller nettbret til TVen.

Bildeopplevelsen

Nye Connect UHD har en utrolig bildekvalitet og gjengir knivskarpe bilder fra alle kilder: USB, hjemmenettverk og Internett. Full-HD videomateriale vises i mye bedre kvalitet med Loewes avanserte skaleringsteknologi. Bildene fremstår med en ekstrem skarphet, dybde og fokus på detaljer, samt friske og livlige farger. Connect UHD er 3D-kompatible.

Lydkvaliteten

State-of-the-art høyttalerteknologi fra SOEN© gir en imponerende, klar og unik lyd i et kompakt høyttalerkabinett. Bassrefleks med max 2x40 watt. Integrert 5.1 flerkanals AV dekoder støtter Dolby TrueHD og DTS-HD og gjør det mulig å koble til Loewe høyttalere og få et 2.1 til 5.1 surround anlegg via Digital Audio Link grensesnittet..

Betjeningen

Loewe Assist Media 2015 gjør det enkelt å finne alt innhold du ønsker, surfe på nettet, se TV-program, samt mediebibliotekene og hjemmenettverket.

Designet

TVene er designet for å passe inn i ethvert interiør. Connect serien er nå mer elegant og slankere, med høykvalitets aluminiums-ramme og dekorative kromdetaljer på høyttalerne..

40" leveres med krom bordstativ og 55" leveres med veggfeste.

Priser og varianter

Connect UHD er tilgjengelig i 40 "og 55".

4 farger:  Silver/Black, Cappuccino/Black, Black/Black. Samt Petrol Blue som fargekit.

Anbefalt utsalgspris for Connect UHD 40 kr 23,999,-

Anbefalt utsalgspris for Connect UHD 55 kr 32 999,-

Anbefalt utsalgspris for Connect UHD 40 farge kit (for fargeendring) kr 899,.

Anbefalt utsalgspris for Connect UHD 55 farge kit (for fargeendring) kr 1099,.

Powered by Labrador CMS