STILRENE SVENSKE SPILLPRODUKTER

Tastatur og mus i den nye ZON - Home of Victory-serien. Foto: NetOnNet

NetOnNets egen serie spillprodukter «ZON - Home of Victory» er utviklet for å kunne brukes andre steder enn bare på ungdomsrommet.

Publisert Sist oppdatert
Emil «HeatoN» Christensen. Foto: NetOnNet

– Dagens gaming-utstyr er fantastisk å spille med, men det passer ikke inn i resten av hjemmet designmessig. Til og med mitt eget gaming-rom ser delvis ut som et hvilket som helst rom for en 12-åring. Samtidig er det i dag gamere i alle aldre, så da slo ideen oss; hvorfor ikke lage utstyr som fokuserer på virkelig god ytelse, men som også er designet for å passe inn i et hjem som stiller høyere krav til at det skal fungere rent stilmessig. Det er akkurat det ZON - Home of Victory er – fantastisk kvalitet og et design tilpasset den moderne gameren, sier den svenske e-sport-profilen Emil «HeatoN» Christensen i en pressemelding fra NetOnNet.

ZON hodesett i hvitt eller sort, med spesialtilpasset 7.1 kringlyd for FPS-spill, avtakbar mikrofon og 53 mm høyttalerelement. For PC, PS4 og PS5. Pris: 1.200,- Foto: NetOnNet

HeatoN Select

Den nye serien spillprodukter har ifølge selskapet vært gjennom 500 timer med testing og tilpasning, før Christensen ga sitt godkjenningsstempel – HeatoN Select.

ZON tastatur i hvitt eller sort med røde mekaniske Kailh-brytere, RGB-bakgrunnsbelysning og avtakbar håndleddsstøtte. Pris: 1.000,- Foto: NetOnNet

Pia Törnström, som er ansvarlig for egne varemerker i NetOnNet, mener det er få mennesker i verden som har så mye kompetanse innen gaming som nettopp Emil «HeatoN» Christensen.

ZON mus i hvitt eller sort med 16.000 DPI, 8 programmerbare knapper, RGB-belysning og ergonomisk 7D-design. Pris: 800,- Foto: NetOnNet

– Stempelet HeatoN Select garanterer ytelse av høy klasse som passer for e-sport, og stilig gamingtilbehør som passer inn i alle hjem, oppsett og gamingmiljøer. I tillegg til å sikre høy ytelse og kvalitet, har det vært fokus på å finne de riktige produktene som utseendemessig har et rent, nedstrippet design som passer inn i et moderne hjem på en sømløs måte, heter det i pressemeldingen.

Pia Törnström. Foto: NetOnNet

Nye generasjoner

ZON musematter i hvitt eller sort skal gi høy presisjon og fantastisk glid. Vevd overflate i myk polyester, sydde kanter, sklisikker underside og forsterket med et materiale som også brukes i skuddsikre vester. Kommer i to størrelser samt 3 og 4 mm tykkelse. Priser: 400, 500 og 800,- Foto: NetOnNet

– De som for eksempel begynte å spille på 90-tallet, enten på PC eller på konsoll, har kanskje allerede fått barn som også er gamere, så i dag finnes det gamere i flere generasjoner. Da er det viktig å lage utstyr som appellerer til folk i alle aldre og som harmonerer godt i et moderne hjem. Vi har lagt stor vekt på dette i utviklingen av ZON – Home of Victory, sier Pia Törnström.

Da er det viktig å lage utstyr som appellerer til folk i alle aldre og som harmonerer godt i et moderne hjem

I første omgang kommer spillprodukter for PC som inkluderer tastaturer, headset, mus og musematter.

Produktene i serien ZON - Home of Victory kommer i hvitt og sort. Foto: NetOnNet

– På headsettet har vi dratt ned bassen og hevet diskanten for å sikre blant annet strålende directional sounds; kanskje det viktigste for et godt gaming-headset. Jeg har over 400 musematter hjemme, men vi har laget det jeg mener er en verdensledende musematte som vi har valgt å kalle Enhanced, hvor du kan korrigere den siste lille millimeteren for å få eksakt presisjon. På tastaturet har vi eksempelvis flyttet Windows-knappen som er midt i spillernes sweet spot, som vi alle ved et uhell har støtt på altfor mange ganger, sier Christensen i pressemeldingen.

Produktene i serien ZON - Home of Victory kommer i hvitt og sort. Foto: NetOnNet
Powered by Labrador CMS