MONSTER-KONKURRANSE

Monster-distributør Interconnect kjørte Top Gear-stil under årets Elbit, og viste i tillegg fram sitt nye overspenningsvern.

Publisert Sist oppdatert

– Vi prøver å lære elkjøperne noe om våre produkter, fra hdmi-kablene til de optiske kablene og overspenningsvernet. For å gjøre det litt morsomt, har vi en konkurranse hvor de skal koble sammen en masse utstyrt og få det til å spille sammen på kortest mulig tid. Alle gruppene får sine resultat på Top Gear-listen bak meg, hvor The Stigs resultat representerer idealtiden. Resultatene varierer litt etter formen til gruppene som har første økt dagen etter festmiddagen, sier produktsjef Tom Huber til fagbladet Elektronikkbransjen.

– Er det like hemmelig hvem som er kabel-Stig som i det britiske TV-showet?

– Å ja, det er topphemmelig, sier han.

Kabelen skal fortsatt virke den dagen det kommer en 8K-skjerm på markedet, og gjør den ikke det får du en ny

– Hvor viktig er Elbit som messe for dere?

– Det er superviktig, både for å få lært opp nye og friske opp kunnskapene hos de vi har truffet før om hvorfor de skal selge monster kabler i stedet for mye annet rart. Og så må vi skape litt moro rundt dette, vi har jo ikke de kuleste tv-skjermene eller sånne ting å vise fram, det er kabler og overspenningsvern, så da må vi gjøre litt moro ut av det, sier Huber.  

– Er det noen nye produkttrender innen kabel?

– Folk flest er kanskje ikke så interesserte i kabler, men butikkene vet hvor viktig det er å selge et produkt som fungerer, og som også vil virke i fremtiden. Hdmi-standarden har jo utviklet seg noe voldsomt de siste årene, vi er nå på femte versjon med 2.0b. Med 4K og HDR i TVer og avspillere blir dette aktuelt, og bare for noen uker siden kom de første 4K-spillerne på markedet. Vi har sjekket og testet med en 4K-spiller med rimeligere kabler fra konkurrenten, og da var det helt svart, sier Klaus Johanssen i Interconnect.

Han sier Monster som eneste produsent også har framtidsgaranti på sine kabler.

– Kabelen skal fortsatt virke den dagen det kommer en 8K-skjerm på markedet, og gjør den ikke det får du en ny, sier han.

Et annet produkt Interconnect viser fram på messen er et overspenningsvern.

– I den lynsesongen vi går inn i nå er dette viktig. I følge brannvesenet skjer mange av de elektriske brannene når plastdingsen som skal lede unna overspenningen smelter. Monster bruker kun et kermaisk material som ikke kan begynne å brenne, sier Huber.

Powered by Labrador CMS