SKIFTER SERVICE-LEVERANDØR

Expert har inngått avtaler med to nye selskap om levering av service-tjenester på brunevarer og telekom.

Publisert Sist oppdatert

– Vi endrer litt på servicekonseptene våre. Ett av verkstedene vi benytter, vil bli byttet ut i løpet av høsten. Markedet endrer seg hele tiden og da må vi være i forkant for å være sikre på at våre kunder og butikker får de beste løsningene. Tidspunktet er også bra i og med at eierstrukturen hos verkstedet vi bytter ut, har endret seg, sier Roger Tangen, nordisk ettersalgs-sjef hos Expert til fagbladet Elektronikkbransjen.

Tidligere har både Expert og Elkjøp samarbeidet med Infocare på service-siden, men i vinter kom meldingen om at Elkjøp kjøper hele den delen av Infocare som jobber med service og reparasjons mot forbrukermarkedet.

– Hvem er de nye serviceleverandørene?

Kombinasjonen mellom sentral og lokal service tror vi vil være avgjørende for å yte god service for kundene våre

–Expert har over lengre tid vurdert 13 forskjellige verksteder eller verksted-konstellasjoner i Norden, og vi har kommet frem til at kombinasjonen med Conmodo og Elesco er den beste løsningen for oss i Norge. Vi har hatt et tett samarbeid med Conmodo i lengre tid og de er et meget spennende og fremtidsrettet verksted. Elesco er nye for oss, men de har et meget godt servicenettverk for både brune- og hvitevarer som er veldig interessant for oss. Kombinasjonen mellom sentral og lokal service tror vi vil være avgjørende for å yte god service for kundene våre, spesielt for store TVer som det blir flere og flere av, sier Tangen.

Daglig leder i Elesco, Jon Olav Næss, sier de er fornøyde med å bli valgt som Experts servicepartner også på brunt.

– Vi er svært glade for avtalen med Expert Norge. Den gir oss og våre verksteder forutsigbarhet og tilgang på tilstrekkelig volum for at verkstedene skal eksistere i framtiden. Det er et tøft marked hvor service på brunevarer er fallende. Det er derfor viktig at hele volumet tas hånd om av eksisterende verksteder og ikke sendes ut av landet, sier Næss.

– Hvordan vil butikkene og kundene merke overgangen?

– Servicesystemene vi bruker er de samme uavhengig av hvilket verksted som utfører jobben, så kunder og butikker vil ikke merke noen forskjell i det daglige. Eneste forskjellen er at det vil komme nye logistikkløsninger for transport av servicen og at reparasjonstiden vil gå ned, sier Tangen.

Powered by Labrador CMS