Vidar Jakobsen i Expain demonstrerer nakkeputen på Elkjøp Campus. Pris: 1.000,- Foto: Jan Røsholm

BLI KVITT SMERTEN VED MASSASJE

At massasje kan lindre smerte er vel kjent. Nå finnes flere enkle løsninger til hjemmebruk, ifølge selskapet Expain.

Publisert

De leverer massasje produkter i flere utførelser. Med både elektriske pulser, varme og massasje bidrar de til smertelindring. Produktene dekker utsatte områder på kroppen som skuldre, nakke, knær og føtter.

Styres med app

Dette produktet er beregnet for kne. Det støtter, har varme og elektrisk stimulans. Foto: Jan Røsholm.

Små sensorer som gir beskjed om skulderen eller nakken har fått for mye statisk belastning, og gir brukeren beskjed om dette, er sentralt for selskapet Expain

Ved å bruke appen, vil du kunne føre en smertedagbok

– Jeg har en sensor på skulderen, og får beskjed via en egen app om det er på tide med en pause. Litt massasje i pausen er ikke å så galt, sier Vidar Jakobsen i Expain.

Fagbladet Elektronikkbransjen treffer ham under Eldomestic, som er en del av Elkjøps Campus-arrangement på Gardermoen. Her viser han frem en rekke produkter innen massasje og smertelindring.

– Musearm og nakkesmerter er ting som kan forebygges. Ved å bruke appen vil du kunne føre en smertedagbok, sier Jakobsen.

Massasjeapparatet for legger og føtter kan slås sammen når det ikke er i bruk. Foto: Jan Røsholm.

Han viser frem et sammenleggbart ben- og fotmassasjeapparat. Det kombinerer varme, massasje og elektrisk stimulans. Med nærmere hundre forskjellige innstillinger kan hardhetsgraden på massasjen og varmen tilpasses den enkeltes behov.

– Den elektriske stimulansen vil bedre blodsirkulasjonen, noe som er bra, sier Jacobsen. Prisen på fot- og benmassasjeapparatet er 3.000 kroner, mens nakkeputen koster 1.000 kroner. Den har varme og massasje. Expain leverer også en støttestrømpe for knær. Denne kombinerer støtte med varme og elektrisk stimulans, og har en pris på 1.500 kroner.

Powered by Labrador CMS