Tony Andersson (t. v.) med Wilfas vaffeljern Hearts 23 i hendene og Johan Dahlen på Elon-messen. Foto: Ola Larsson

HJEMME ER DER WILFA HEARTS 23 ER

Wilfas premium vaffeljern Hearts 23 er innovativt, stilrent og nyskapende, utviklet med fokus på design, anvendelighet og kvalitet.

Publisert

Det får vi høre hos den norske leverandøren på Elon-messen i Ørebro, der også Euronics – som er en del av Elon-gruppen – deltar.

Tony Andersson i Wilfa forteller at det nye vaffeljernet er designet av selskapet selv, og at det er produsert i tysk støpejern som skal gi god fordeling av varmen. Dette skal sammen med koniske plater og antislippbelegg gi jevn stekeflate og jevnt fordelt røre, slik at vaflene blir perfekte hver gang.

Hearts 23 (XWAS-1400B) er en videreutvikling av Wilfas vaffeljern Hjerte Stor Piip (WAS-623Bell), som ble kåret til best i test åtte ganger. Som en parentes kan det nevnes at søstermodellen Hjerte Stor (WAS-623B) ble kåret til Årets julegave 2005 av fagbladet Elektronikkbransjen.

Alle forbinder vafler med noe positivt

Hearts 23 har et varmeelement på 1400 watt med ekstra lange varmetråder. Dette skal gi god effekt og jevn røre. Designet med luftspalter, som slipper ut damp, skal gjøre at vaffelen stekes og ikke blir kokt, ifølge Wilfa. De forteller videre at vaffeljernet er utstyrt med justerbar termostat og avgir et lydsignal når vaffelen er ferdig.

– Alle forbinder vafler med noe positivt, og vi ønsket å utvikle et produkt som familien og venner kan samles omkring for å skape fine minner, sier Arild Jørgensen, som er produktansvarlig hos Wilfa AS.

Han forteller at han vil bort fra bruk-og-kast-mentaliteten, og sier at dette er et kvalitetsprodukt som man skal like bedre og bedre for hvert år.

Powered by Labrador CMS