Glorija Tolic hos Grundig viser den unike spolearmen i selskapets selvdoserende oppvaskmaskin. Foto: Ola Larsson

GRUNDIG MED HJØRNEVASK

Grundigs nye vaskemaskiner kommer med selvdosering og wifi, samt Corner Wash som skal gi bedre vask i hele maskinen og mindre vannforbruk.

Publisert

Glorija Tolic hos Grundig forteller, når vi møter henne på utdanningsmessen Elon Expo som ble avholdt i Ørebro i Sverige den første uken i april, at deres fokus på utstillingen er selskapet oppvaskmaskin med det patenterte Corner Wash-systemet samt selvdosering, kalt Pro Dose.

– Corner Wash betyr at spylearmen i bunnen av oppvaskmaskinen beveger seg i et spesielt mønster for bedre dekning og mindre vannforbruk, sier Tolic.

Grundigs oppvaskmaskin er også utstyrt med dobbeltsporskinner i over- og underkurven, for høy kvalitet og holdbarhet. Maskinen har plass til 15 kuverter, støynivået angis til 40 dBA og energiklassen er A+++.

Pro Dose selvdosering innebærer at man kan fylle såpekammeret med flytende vaskemiddel for opp til 24 vasker. Oppvaskmaskinen er utstyrt med bestikkskuff i tillegg til en tradisjonell bestikkurv som kan løftes ut.

I og med at maskinen har wifi kan den via appen HomeWhiz styres fra nettbrett eller mobil, der man blant annet kan få meldinger når filteret trenger rengjøring.

Corner Wash betyr at spylearmen i bunnen av oppvaskmaskinen beveger seg i et spesielt mønster for bedre dekning og mindre vannforbruk

Artikkelen ble første gang publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 3/2019, som ble distribuert 13. juni. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS