Onur Dogay (t. v.) i Elon og Mats Gustavsson i Jura. Foto: Elon

ELON MED JURA-AVTALE

Elon-kjeden har inngått sentralavtale med kaffemaskinprodusenten Jura, om salg i utvalgte butikker i Norge og Sverige, og i nettbutikkene.

Publisert

– Jura er et varemerke med høykvalitetsprodukter, og vi er glade for at vi nå har inngått en avtale med et av de fremste varemerkene i kaffekategorien, sier Elons nordiske innkjøpssjef, Onur Dogay, i en pressemelding.

Jura er et varemerke med høykvalitetsprodukter

Her heter det at kaffemaskiner er et produktsegment der Elon ønsker å utvide tilbudet sitt. I tillegg til de utvalgte butikkene, vil produktene til den sveitsiske kaffemaskinprodusenten selges i nettbutikkene i begge land.

Dogay sier i pressemeldingen at Elon vil tilby et stort utvalg av Juras sortiment, og at samarbeidet vil ta kjeden et steg videre.

– Vi er pasjonerte spesialister som fokuserer på å utvikle kaffemaskiner. Elons butikker, med sin høye kundeservice, er en selvsagt og svært viktig partner for oss, sier administrerende direktør Mats Gustavsson i Jura Sweden AB.

Artikkelen er tidligere publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 5/2023, som ble distribuert uke 41. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS