Epson EH-TW6600W, EH-TW6600 og EH-TW570

Pressemelding fra Epson 5. september 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Epson utvider projektorserien for hjemmekino

I dag lanserer Epson, global leder innen innovasjon og teknologi, tre nye 3LCD-projektorer for kvalitetshjemmekino med forbedrede funksjoner som gir lyssterk og fargerik hjemmeunderholdning på storskjerm.

- IFA er en god arena å presentere våre nyeste innovasjoner fordi det er møteplassen for hovedforhandlere, kjøpere og eksperter fra industrien og media. Med EH-TW6600W, EH-TW6600 og EH-TW570 har vi gleden av å fortsette å heve standarden for bildekvalitet og levere den nyeste 2D- og 3D-kinoopplevelsen til tilhengere av hjemmeunderholdning, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge.

Nye projektorer for imponerende hjemmekinoopplevelser

Hjemmekinoentusiaster kommer til å bli imponert over de nye hjemmekinoprojektorene av høy kvalitet som har HD-teknologi for storskjerm med lyssterke og fargerike bilder for en spennende hjemmeunderholdningsopplevelse.

De nye hjemmekinoprojektorene EH-TW6600W og EH-TW6600 er perfekte for entusiaster av storskjermunderholdning som vil se det nyeste innholdet i full HD, men også for nykommere på hjemmekinomarkedet. De to nye kvalitetsprojektorene gir mye for pengene og er perfekt for hjemmekino, sport og spilling og tilbyr alle funksjonene til en avansert projektor til en rimelig pris. De to projektorene med en oppløsning på 1080p leverer klare, jevne og levende bilder med strålende lysstyrke og 2D- og 3D-oppløsning, mens de samtidig oppnår en tilsvarende høy lysstyrke for hvitt og farget lys med sju nøyaktige fargemodi og automatisk fargeoptimalisering. Selv uerfarne brukere kan dra nytte av alle fordelene rett etter kjøp fordi de er enkle å bruke og installere med linseforskyvning for enkelt oppsett i ethvert rom.

EH-TW570 leverer den nyeste HD-klare 3LCD-teknologien med en oppløsning på 720p for å se på og spille av 2D- og 3D-innhold. Projektoren er den mest lyssterke i Epsons hjemmekinoserie med 3 000 lumen og tilsvarende høy lysstyrke for hvitt og farget lys. Den har fire fargemodi som sikrer kvalitetsprojeksjon i alle omgivelser, og to 3D-fargemodi. Den holdbare lampen med en levetid på 5 000 timer i normal modus og 6 000 timer i økonomimodus gjør at spillere, filmentusiaster og sportsfans kan se mer innhold mellom hver utskiftning.

Hjemmekinoprojektorene EH-TW6600W, EH-TW6600 og EH-TW570 er tilgjengelige fra september og koster henholdsvis kr 16.490,-, kr. 13.990,- og kr. 6.490,- inkl. mva.

Powered by Labrador CMS