Epson Smart Notebook

Pressemelding fra Epson 20. januar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Epsons interaktive projektorer nå tilgjengelig over hele verden med SMART Notebook-programvare

Samarbeid fører sammen avanserte undervisningsløsninger for bedre læring i klasserommet

Epson og SMART Technologies Inc. har inngått en avtale om at SMART Notebook®-programvare for samarbeidslæring nå skal leveres med Epsons interaktive projektorer over hele verden. Dette gjør det enklere enn noen gang for lærere å få tilgang til internasjonalt anerkjent programvare og markedsledende skjermer for samarbeidslæring.

- Lærere ønsker de beste maskinvare- og programvareløsningene, slik at de kan undervise så effektivt som mulig, skape engasjement blant elever og oppnå topp resultater. Dette samarbeidet er rettet direkte både mot lærere som skal undervise på en engasjerende, effektiv og morsom måte, og mot elevene. Ved å føre disse ledende interaktive undervisningsløsningene sammen kan vi tilby verktøyene som dekker behovene til begge disse gruppene, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge.

Den nye avtalen bygger på et eksisterende programvaresamarbeid mellom de to selskapene, noe som har gjort det mulig for Epson å selge SMART Notebook-programvare med sine interaktive projektorer på utvalgte globale markeder siden 2013. Epson skal nå inkludere SMART Notebook-programvare, som omfatter et SMART Notebook Advantage-abonnement det første året, med Epsons interaktive projektorer som standard på verdensbasis. Med dette abonnementet kan kundene oppgradere til nye versjoner av Notebook-programvaren det første året, og de får også tilgang til teknisk støtte og premiumfunksjoner i Notebook.

"Det er en glede å kunne utvide vårt lange samarbeid med Epson til et globalt tilbud", sier Greg Estell, direktør for løsninger hos SMART Technologies. "SMART Notebook gjør det enkelt for lærere å lage engasjerende interaktiv undervisning som føles naturlig for både lærere og elever, og nå kan de gjøre dette på en hvilken som helst interaktiv Epson-projektor."

Denne vinnerkombinasjonen gjør at lærere over hele verden kan bruke verdens ledende interaktive projektor med programvare for samarbeidslæring til å lage visuelt fengende, engasjerende og interaktiv undervisning. Epsons komplette projektorserie er testet og godkjent av SMART for bruk med SMART Notebook-programvare, og SMART Notebook-programvare er fullt kompatibel med Epsons interaktive funksjoner som for eksempel dobbel penn og berøring. Både Epson og SMART gir kundestøtte og opplæring for sine respektive produkter, slik at lærere kan føle seg helt trygge når de innfører mer samarbeidsbasert læring i undervisningen, både i klasserommet og andre steder.

Tilgjengelighet

Epsons interaktive projektorer med rettigheter til SMART Notebook-programvare blir tilgjengelige fra og med begynnelsen av 2016

Powered by Labrador CMS