LLB-messen 2023

RASK PROJEKTOR-MIKS

Stian Georg Andresen i Epson med to projektorer satt opp til å vise det samme bildet. Foto: Stian Sønsteng

– På sju minutter settes to projektorer opp til å vise et stort bilde. Dette tar vanligvis lang tid, men med vår teknologi går det veldig kjapt.

Publisert Sist oppdatert

Det sier Stian Georg Andresen i Epson, når vi møter ham på LLB-messen i Telenor arena på Fornebu i midten av mars.

– Vi viser også LightScene, som er våre digitale lyssettingsprojektorer. Disse er laserbaserte, og kan brukes som et alternativ til digital skilting i butikk, kurs- og konferansesentre, museer og institusjoner. Ikke nødvendigvis som en erstatning for en skjerm, men som en god løsning for å skape ekstra liv og opplevelse, sier Andresen.

En god løsning for å skape ekstra liv og opplevelse

EB-810E

Han har også med seg den ultranære projektoren EH-LS800, som koster 38.000 kroner uten lerret.

– Denne kommer i en proffversjon til sommeren, som vil hete EB-810E, med mer lys. Aktuelle bruksområder for denne vil være møterommene, kunst og museum. Den vil som LS800 gi et bilde på 150 tommer, og vil koste 60.000-70.000 kroner med lerret, sier Andresen.

LLB-messen 2023
Epson LightScene EV-115 koster 30.000 kroner. Foto: Stian Sønsteng
LLB-messen 2023
Den ultranære projektoren Epson EH-LS800 brukes til å vise Edge Blending-teknologien. Foto: Stian Sønsteng

– Hvordan har salget av LS800 vært?

– Veldig bra. Den treffer godt i markedet, selv om vi er inne i en tid da mange velger å spare penger. Den har gått bra i hele Europa, og spesielt i Norden. Vi har også LS300 som et rimeligere alternativ, som treffer godt i hjemmemarkedet, sier Andresen.

Artikkelen er tidligere publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 2/2023, som ble distribuert uke 16. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS