Fra EuroCucina 2018, der Gaggenau viste Vario Cooling 400-serien. Foto: Gaggenau
Fra EuroCucina 2018, der Gaggenau viste Vario Cooling 400-serien. Foto: Gaggenau

EUROCUCINA 2020 AVLYST

Milano-messen EuroCucina ble først utsatt til juni, men er nå avlyst. Neste EuroCucina arrangeres 13. til 18. april 2021.

Publisert

Messen ble først utsatt til juni. Beslutningen om dette ble tatt 25. februar, og det var Applia-nytt, som gis ut av den svenske bransjeforeningen Applia - Home Appliances Sweden, som først meldte dette.

I en pressemelding fra messearrangøren Federlegno Arredo Eventi het det at avgjørelsen ble tatt på grunn av den pågående krisesituasjonen for folkehelsen. Siden Italia er hardt rammet av korona-epidemien, avlyses altså årets messe.

Under EuroCucina, som skulle gått av stabelen fra 21. til 26. april, skulle 48 hvitevareleverandører på drøyt 22.000 kvadratmeter vist sine produkter i en egen del av messen, kalt FTK – Technology For the Kitchen. 

MCE også utsatt

MCE-messen i Milano, som skulle gått av stabelen 17. til 20. mars, er utsatt på grunn av koronaviruset (covid-19). Her gjelder fortsatt datoene 8. til 11. september.

MCE (Mostra Convegno Expocomfort) er en internasjonal messe med fokus på varme-, aircondition- og kjøleprodukter.

Følg med på elektronikkbransjen.no/kalender, og tips oss gjerne hvis vi mangler arrangement eller endringer på grunn av koronaviruset.På elektronikkbransjen.no/korona har vi samlet alle saker om hvordan spredningen av koronaviruset (Covid-19) påvirker bransjen.

Powered by Labrador CMS