FELLES BRANSJEMØTE

– Vi ønsker med dette å styrke båndene mellom de ulike delene av bransjen enda bedre.

Det sier styreleder i Stiftelsen Elektronikkbransjen, Pål Haugen. Torsdag 5. mai ble det arrangert bransjedag på Scandic KNA hotell i Parkveien i Oslo. Etter separate generalforsamlinger i Fotorådet, Lyd- og bildegruppen og Norske elektroleverandørers landsforening (NEL), var det lagt opp til et fellesmøte.

– Etter generalforsamlingene samordner vi programmet, med foredragsholdere som er interessante for alle, og vi avslutter med en felles middag, sier Haugen som til daglig er Grundig-sjef.

Fellesmøtet ble innledet av administrerende direktør Synnøve Bjørke i Stiftelsen Elektronikkbransjen. Siden holdt Friedrich Fleischmann, som er global direktør for detaljhandel i GfK, et foredrag om trender og utvikling med fokus både på tradisjonell handel og utviklingen av e-handel. GfK er et av Europas ledende markedsbyråer, og er på vei inn i Norge for blant annet å lage bransjestatistikker.

Erling Dokk Holm, førsteamanuensis ved Markedshøyskolen, kåserte så om hvorfor fremtidens forbruker ikke er så opptatt av dingser.

Powered by Labrador CMS