Askepott Diamond Edition

Pressemelding fra Walt Disney Company Nordic 7. september 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

En fantastisk historie om kjærlighet!

Gjenoppdag den tidløse historien elsket av generasjoner, den minnerike musikken og de uforglemmelige karakterene i Disneys ”Askepott”! Eventyret om Askepott fortsetter å glede generasjoner av både store og små og er tilgjengelig på Blu-ray og DVD fra den 26. september.

Opplev Disneys klassiker nr.12 - en fortelling basert på Charles Perraults klassiske eventyr fra 1600-tallet. I Disneys versjon av Askepott er historien utviklet videre, blant annet gjennom at heltinnen har fått selskap av snakkende dyr.

Etter fem år i Disney-hvelvet er Askepott endelig tilbake igjen, denne gang som Diamond Edition. Utgaven er digitalt restaurert, med vekt på lyd- og bildekvalitet for å oppfylle dagens tekniske standard og den er også tilgjengelig på blu-ray for første gang. I tillegg til filmen får du tilgang til et meget eksklusivt bonusmateriell, blant annet kortfilmen To for alltid – som er en veldig underholdende fortelling om hva som skjedde med Rapunsel og Flynn fra Disneys klassiker To på rømmen!

Kort om handlingen i filmen: Askepott er piken som arbeider hardt for sin onde stemor, men som aldri gir opp sin drøm om et bedre liv. En dag får hun sin sjanse når det avholdes et stort ball på slottet. Med hjelp fra sine lojale musevenner og med et bibbiti-bobbiti-bo med tryllestaven til den gode feen, får hun mulighet til å gå på det kongelige ball. Der møter hun sin prins, som gjør alt for å få vite hvem den mystiske piken er. Men ved midnatt brytes fortryllelsen, og alt Askepott etterlater seg er en glassko…

Askepott er en av Disneys mest populære prinsessefilmer og har hittil solgt nesten en million eksemplarer i Norden.

Powered by Labrador CMS