Erobreren

Pressemelding fra The Walt Disney Company Nordic 4. juli 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

EROBREREN PÅ DVD 18.JULI!

Filmatiseringen av Jan Kjærstads kritikerroste romantrilogi ute på DVD!

NRKs TV-serie Erobreren på 6 episoder, regissert av Eva Isaksen, følger Jan Kjærstads karakter, Jonas Wergeland, fra midten av 60-tallet frem til årtusenskiftet. En enestående tidskoloritt som tar oss med til Oslos øst- og vestkant gjennom tre tiår – og tegner et bilde av nasjonen Norge som går fra dugnadsånd og nøktern levestandard til oljerikdom og egoisme.

Basert på Jan Kjærstads Jan Kjærstads prisbelønte romantrilogi Forføreren (1993), Erobreren (1996) og Oppdageren (1999).

Historien om Jonas Wergeland, gutten fra Grorud som ble Norges største tv-kjendis

Jonas Wergeland er gutten fra Grorud som ble Norges største tv-kjendis. Jonas Wergeland vinner hele verden, men glemmer å holde fast ved dem som står han nærmest. På vei til å ville noe stort, tråkker han over sine kjæreste. Kåre Conradi har rollen som den voksne Jonas Wergeland, mens stjerneskuddet Jonas Oftebro spiller den unge versjonen av mediepersonligheteten. I tillegg finnes det et stjernelag av medvirkende skuespillere; bl.a Birgitte Victoria Svensen, Øystein Røger, Marte Germaine Christensen, Ellen Dorrit Petersen, Gørild Mauset og Kim Haugen.