Min bror bjørnen

Pressemelding fra The Walt Disney Company Nordic 5. januar 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Et spennende eventyr med vennskap og varme Disneys 43:e klassiker – Min bror bjørnen – er endelig tilbake igjen! Dette er en magisk historie med kjente norske stemmer i hovedrollene: Nicolai Cleve Broch, Sturla Berg-Johansen og Jon Schau.

Etter å ha mistet sine to brødre i kampen med en bjørn, sverger Denahi på å ta hevn! Han skal gjøre alt i sin makt for å finne bjørnen som tok fra ham sine elskede brødre. Det han ikke vet er at Kenai, hans yngste bror fremdeles lever – men han er blitt forvandlet til en bjørn av de store åndene. Så uten å vite det jager Denahi på sin egen bror! For å klare seg får Kenai hjelp av Koda, en tøff og rampete bjørnunge som vet hvordan man overlever i naturen. Sammen med de to rimelig villedete elgene Rusk og Tral er de klare for å møte villmarkens farer og utfordringer. Men Denahi nærmer seg og Kenai må få opp farten så han finner stedet der ”lyset møter jorden”. Bare der kan han forvandles tilbake til et menneske igjen…

Bli med til den storslagne villmarken, til et sted der mystikken lever og tiden da Disneys Min bror bjørnen utspilles. Et spennende eventyr med vennskap, varme og herlig musikk av Phil Collins!

Bonusmateriell:

Kodas kass

”Fishing song”

Finn ditt totem - spill

”Transformation”

Beinpuslespill

Slettede scener

Bjørnelegender

”Look through my eyes” - Musikkvideo

Powered by Labrador CMS