The Avengers

Pressemelding fra The Walt Disney Company Nordic 20. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Årets mest omtalte superheltfilm

– på Blu-ray og DVD den 5. september!

Marvel presenterer The Avengers, den ultimate superheltfilmen alle har ventet på! Iron Man, Hulken, Thor og Captain America samles for første gang noensinne i dette actioneventyret med blant andre Robert Downey Jr., Scarlett Johansson og Samuel L. Jackson i hovedrollene.

Når en uventet fiende plutselig truer hele verdens sikkerhet må Nick Fury, sjefen for det fredsbevarende byrået S.H.I.E.L.D., rekruttere et team som sammen kan redde jorden fra en katastrofal skjebne. Marvel’s The Avengers er regissert av Joss Whedon, og byr på et storslagent eventyr med spektakulær action og uforglemmelige spesialeffekter.

The Avengers er et fenomen av en film – den åpnet i USA som den største filmen noensinne med $207,4 millioner. I dag ranker den som den tredje største releasen i hele verden! I Norge gikk 320 000 mennesker og så filmen på kino og nå er det altså mulig å få denne fantastiske filmen med hjem – på DVD, Blu-ray eller i 3D-format.

De forskjellige utgavene inneholder selvfølgelig også et meget spennende ekstramateriell! På Blu-ray-disken får du, i tillegg til bloopers og behind the scenes-intervjuer med skuespillere og regissør, også tilgang til en aldri tidligere vist kortfilm: Item 47. I denne filmen følger du to unge mennesker som finner et av de utenomjordiske våpen som blir etterlatt i New York. Vil S.H.I.E.L.D.s agenter klare å finne våpenet før det blir brukt i et bankran?

Powered by Labrador CMS