NYTT VIDEOBLAD UTE

– Det er ikke forretningsmessig klokt å ha et så stort magasin med såpass få annonser, men jeg ville slå til og virkelig vise hva som er mulig.

Publisert Sist oppdatert

Det sier redaktør John Berge, som gir ut videomagasinet High-def gjennom JB Forlag. Han har i en årrekke vært redaktør i bransjebladet Release, og også frilanset for fagbladet Elektronikkbransjen. I september ble High-def og nettsiden high-def.no lansert, rettet mot forbrukerne. Gratismagasinets førsteopplag er 43.000 eksemplarer, og det distribueres gjennom kjedene Platekompaniet, Showtime, Spaceworld, Playcom, Musikkverket, MIX Scene 1 og Video Nova, heter det i en pressemelding.

Videoleverandører som SF Norge, Warner, Paramount, Scanbox, Nordisk Film, Walt Disney og VME har støttet utgivelsen, fra elektronikkbransjen er Harman Kardon/Neby og Panasonic med. Magasinet er på 60 sider.

– Nå som magasinet er en fysisk realitet håper og tror jeg videre innsalg av konseptet blir enklere. Jeg håper også flere elektronikkjeder vil føre magasinet. Det unike med det er nettopp at her får forbrukerne en grundig og lettlest oversikt over alt det gode innholdet de kan fylle skjermene sine med hjemme, sier Berge.

Her får forbrukerne en grundig og lettlest oversikt over alt det gode innholdet de kan fylle skjermene sine med hjemme

Han mener High-def er det eneste bladet eller nettstedet som kun fokuserer på videoinnhold.

– Videostoff er ofte andreprioritet i andre magasiner og ikke i fokus på nettsidene. Jeg vet vi er en videoelskende nasjon, og her er Blu-ray og Blu-ray 3D i fokus 100 prosent, sier Berge.

Powered by Labrador CMS