Focal Spirit One

Pressemelding fra Mono 26. april 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Focal Spirit One hodetelefon

Focal er en anerkjent fransk høyttalerprodusent som er kjent for sine unike løsninger og særpregede design. Med 30 års erfaring og kompromissløse konstruksjoner har de hevdet seg i teten ved å tilby en lydkvalitet i særklasse. Etter over to års utvikling lanserer de nå sin første hodetelefon, Spirit One.

Spirit One er en lettvekts hi-fi hodetelefon med lukket design og klokker som dekker hele øret. Den passer like godt for lytting hjemme som når man er på farten. Hodetelefonen har førsteklasses lydkvalitet, ekstra god demping mot omgivelseslyd og et innovativt feste for klokkene som gjør at de sitter tettere til hodet og omslutter ørene bedre. For å oppnå en ren dypbassgjengivelse er hver klokke utstyrt med fem finjusterte akustiske kamre. Ved hjelp av nøye tilpassede akustiske ventiler påvirkes frekvensgangen slik at lydbildet blir gjengitt med både større dybde og bredde.

Aluminiumskonstruksjonen gjør den til en av markedets letteste hodetelefoner med lukket design, kun 225 gram. Godt polstret hodebøyle og myke hodetelefonputer gjør den meget komfortabel å ha på. Klokkene er festet med to dreieaksler og er spesielt utformet for bedre tilpasning til ørene for å unngå lydlekkasjer. Dempingen av omgivelseslyd er på hele 20 dB, som sikrer en detaljert musikkgjengivelse også i støyende omgivelser. Høy følsomhet og impedans på 32 ohm gir god lyd også fra bærbare enheter. En integrert Apple-kompatibel fjernkontroll med mikrofon gjør den ideell for bruk sammen med iPhone, iPod eller iPad.

Hodetelefonen er sammenleggbar og er derfor lett å ta med på reise. Både et oppbevaringsetui og et mykt futteral er inkludert.

Impedans: 32 ohm

Følsomhet: 104 dB SPL / 1 mW ved 1 kHz

Forvrengning: Mindre enn 0,3% ved 1 kHz /100dB SPL

Frekvensområde: 6 Hz – 22 kHz

Øretelefon-element: 40 mm, Mylar / Titanium

Vekt: 225 gram Kabel:1,2 m, avtakbar

Medfølgende tilbehør: Reiseetui, mykt futteral, flyadapter, 3,5/6,3 mm jackadapter

Veiledende pris kr. 1.995,-

Powered by Labrador CMS