Hähnel Tuff TTL

Pressemelding fra Focus Nordic 19. april 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Hähnel Tuff TTL - ny trådløs fjernutløser for blitz

Hähnel Industries, en ledende europeisk produsent av bl.a. batterier, ladere og fjernkontroller til fotoindustrien, lanserer nå Tuff TTL, en kompakt trådløs fjernutløser for blitzer med TTL-styring. Produktet, som i første omgang lanseres for Canon, er ekstremt brukervennlig med enkel betjening.

Tuff TTL er konstruert for eksepsjonell holdbarhet og driftssikkerhet. Både sender og mottaker er omsluttet av et lag silikongummi som beskytter mot slitasje og støt. Senderens festesko er i tillegg forsterket med en beskyttende krage.

Blitzen styres trådløst via ISM 2.4 GHz, noe som gir trygg blitzutløsning på opp til 200 meters avstand. For sikker overføring og for å eliminere risikoen for forstyrrelser fra andre trådløse produkter i nærheten benyttes digital kanalkobling.

"Enten om man fotograferer ville dyr ute i skogen eller tar portretter og reklamefoto inne i studio er denne trådløse TTL blitsutløseren et nyttig tilbehør, både for proffer og krevende fotoentusiaster.", sier Knut Kalland hos Focus Nordic, Hähnels norske importør.

”Dette er et hjelpemiddel som øker fleksibiliteten og hjelper fotografen til å ta bedre bilder.”

Pris og tilgjengelighet

Hähnel Tuff TTL kommer i salg i løpet av april 2012 og utsalgspris vil være ca. kr 1300,- inkl. mva. Strømforsyning er vanlige AA-batterier.

Powered by Labrador CMS